אני מחפש עכשיו מס' זהב - תוכל לעזור לי ?מספרי זהב בחברת בזק הם מאוד נדירים משום שכבר שנים שאין מספרי זהב במאגר
אלא מספרים יפים.
אם אתה מחפש מספר זהב של בזק באיזור חיוג 04 אוכל לעזור לך.
שלום רב,אני מחפש עכשיו מס' זהב - תוכל לעזור לי ?
קידומת 04 מתאים לכל איזור הצפון עד חדרה כולל.איזה קידומת?
תלוי באיזה מספר אתה מתעניין.מה המספר שלך?
ניסית מספר פעמים להתקשר ללא הצלחה.04-6660000
0547844040ניסית מספר פעמים להתקשר ללא הצלחה.
תרשום לי בבקשה מספר נייד שלך.
תודה
(אני מתעניינת לגבי ההצעת עבודה שפרסמת, אין לי פרימויום. אשמח לשמוע יותר פרטים במייל 5807106 שטרודל... תודה)אני מעדיף עם קידומת של 02
אבל אם יש לך הצעות של קידומת אחרת מספרים חזקים
תעדכן
תוכל להתקשר אלי 527165800
או בגימיל
a0527115800 gmail.com
מה עלות המס'
יש לך אפשרות לקנות בבזק ולנייד באותו חברה שתרצה לניידאיך רוכשים מספר בבזק? אפילו לא זהב.
אין לי תשתית ואני רוצה לרכוש מספר ולנייד אותו לחברה שמספקת טלפון אינטרנטי (על המחשב)
תודה רבה
אני מוכר מספר זהב של בזק לעסקים שמתאים לכל איזור חיוג 04אם אתה נמצא באיזור אחר,תוכל להפוך את המספר לקו וירטואלי היישר לנייד שלךתשאיר טלפון או מייל ואחזור אלייך.איך רוכשים מספר בבזק? אפילו לא זהב.
אין לי תשתית ואני רוצה לרכוש מספר ולנייד אותו לחברה שמספקת טלפון אינטרנטי (על המחשב)
תודה רבה
נותר מספר זהב כשר אחרון למכירהמה זה פעם?
רגע אם אני מתקשרת אליו עכשיו הוא עונה לי?
טירוף
מה חצי מיליון..
אם יש לכם כסף מיותר תעבירו לי ואל תקנו מספר כזה..
פרטים להעברה בפרטי. לרציניים בלבד
50 שקל למספר זהב כשר???וייסטק בביתר יודע להתאים מספרים נפלאים, לוקח 50 ₪
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים