איפה קונים מסרטה?

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מעוניינת לרכוש מסרטה,
לא בדיוק המליצו לי על דגמים,
אבל אולי יש לכם המלצה על מקום אמין שאפשר לסמוך עליו?

אני לא בשביל להביא מחו"ל, או לרכוש מאתרים,
כך שאשמח לקבל המלצות על חנויות בטווח של י-ם ב"ב.

תודה.

• הוסף לסימניות
שמעתי דברים טובים על פוטו שוורץ בירושלים, לא מכיר אישית.
יש גם את אלי ביתן הצילום בבני ברק.

ותקווי שהמוכר מהין מה הוא מוכר, לא תמיד זה כך.

בפרטי אני אוכל לומר לך איפה לא לקנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;909899:
בפרטי אני אוכל לומר לך איפה לא לקנות.

אשמח אכן לשמוע באישי,
תודה.

• הוסף לסימניות
http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=4408&p=0
מצלמת וידאו דיגיטלית חדשה Canon FS305 מבית קנון. שילוב של מצוינות אופטית, עיבוד תמונה מתקדם ופיתוח טכנולוגי הקיימים במגוון המוצרים של קנון. המסרטה קומפקטית ונוחה לשימוש . מסך בגודל 2.7 אינץ.זום מתקדם X41 זום אופטי X37 וזום דיגיטלי X1800. ניתן להסריט בפורמט MPEG-2. ביצועים מהירים במיוחד. פועלת בעזרת כרטיסי SD/SDHC.תומכת במצבי צילום שונים. מייצב תמונה המסייע לתמונות חדות ונקיות ותומך בצילומי זום.טכנולוגיית Pre-record המאפשר להקליט 3 שניות לפני הלחיצה על לחצן ההקלטה ממצב pause מה שמבטיח לא לפספס רגעים חשובים. סוללה חזקה המספיקה ל3.5 שעות הקלטה ובעלת טכנולוגיה של טעינה מהירה. ניתן בקלות לצרוב לDVD.

ב750 ש"ח.

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=4431&p=0

מצלמת וידאו דיגיטלית חדשה מבית סאמסונג Samsung SMX - C10 מצלמת על כרטיס זכרון.בעלת חיישן בגודל 1/6 אינץ. זום אופטי X10 ועם מייצב תמונה להפחתת הטשטושים הנגרמים בצילום בזום גדול. מסך מסתובב בגודל 2.7 אינץ.המסרטה קטנה וקומפקטית בעלת עיצוב אגרונומי יחודי למניעת כאב בכף היד.יכולת הסרטה בפורמט 4:3 או 16:9.תוכנת עריכה מובנת במסרטה.תומכת בכרטיסי SD וכן בכרטיסי SDHC עד 32GB !! בעלת טכנולוגיית זיהוי פנים.מלבד הצילום במצב אוטמט ניתן לצלם במספר מצבים נוספים כגון מצב שלג,קריר,לילה,יום בהיר וכדומה.המצלמה מגיעה מגוון צבעים.טעינה מחיבור USB.

ב650 ש"ח.

זה נקרא משתלם?
אתם מכירים את המסרטות האלה?

• הוסף לסימניות
קחי את המצלמות הללו בפרופורציה..
במחירים כאלו הייתי אומר תודה על כל שורה שכתוב שם.

שימי לב שמדובר במצלמות מתצוגה, שווה לבדוק אם Mack מבטחים מצלמות מתצוגה (למרות שהאתר מציע אוטומטית לרכוש Mack)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;909908:
קחי את המצלמות הללו בפרופורציה..
במחירים כאלו הייתי אומר תודה על כל שורה שכתוב שם.

שימי לב שמדובר במצלמות מתצוגה, שווה לבדוק אם Mack מבטחים מצלמות מתצוגה (למרות שהאתר מציע אוטומטית לרכוש Mack)

הכוונה טוב או לא?

הצורך שלי הוא ביתי לחלוטין,
כך שהשאלה מה הבעיה בהן - אם הן עלולות להיות בעמדת רגישות לתקילות יתר - שמזה הייתי רוצה להימנע.

• הוסף לסימניות
לשמוש ביתי אני לא רואה יתרון גדול במצלמת וידאו יעודית על פני מצלמה דיגטלית רגילה עם וידאו טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;909952:
לשמוש ביתי אני לא רואה יתרון גדול במצלמת וידאו יעודית על פני מצלמה דיגטלית רגילה עם וידאו טוב.

יש לי מצלמת DSLR ללא וידאו,
אני כן מעדיפה שימוש נפרד.

(בעיני ההסרטות של המצלמות הקומפקטיות במחיר הזה נותנות תמורה ממש נמוכה ביחס למסרטה לבד במחיר הזה, והתמונות של קומפקטית במחיר הזה גם לא אי אייי כך שלמה לערבב?)

• הוסף לסימניות
המצלמות שתיהן עם אחריות לשנה ובמצב מעולה,
מי מהן יותר טובה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה