איפה קונים מעילים לילדים בב"ב

• הוסף לסימניות
אני צריכה לקנות העונה 4 מעילים , בנים ובנות ממידה 2-10
איפה קונים מעילים יפים ולא יקרים בבני ברק?

• הוסף לסימניות
לא טוב לך אלעד? בבזאר שטראוס קניתי ב-70 ש"ח ויש יפים ומחממים גם לבנים וגם לבנות.

• הוסף לסימניות
עזרה ואחווה- יש שם מבחר.
אני לא יודעת להגיד לך לגבי המחירים.

• הוסף לסימניות
בפמילי סנטר יש מעילים מוצלחים מאוד, וחֶברות טובות.
אני קונה שם תמיד במחירים מאוד סבירים.

• הוסף לסימניות
מה לדעתכן הצורך במעיל?
אני ממש לא יודעת להחליט נראה לי מיותר הדבר הזה.
מצד שני ילד בלי מעיל לא נראה כ"כ טוב.
לפני שנתיים קניתי מעיל אצל פולק היה לו כ"כ חם איתו שהוא השתמש בו אולי 20 פעמים בכל השנתיים.

• הוסף לסימניות
תודה
קניתי בפמלי 3 מעילים ב300 ש"ח
איזה כיף!
תכננתי הוצאה הרבה יותר גדולה.

וליקי, אני לא יודעת מה לומר לך, אולי הילדים שלך נוסעים בהסעה לביה"ס? לפי מה שאני זוכרת המעילים חוזרים הביתה רטובים בימות הגשמים. המטריה לא מספיקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;883230:
מה לדעתכן הצורך במעיל?
אני ממש לא יודעת להחליט נראה לי מיותר הדבר הזה.
מצד שני ילד בלי מעיל לא נראה כ"כ טוב.
לפני שנתיים קניתי מעיל אצל פולק היה לו כ"כ חם איתו שהוא השתמש בו אולי 20 פעמים בכל השנתיים.
20 הפעמים האלו בלי מעיל ודאי היו עולים לך בהצטננות - לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;883256:
תודה
קניתי בפמלי 3 מעילים ב300 ש"ח
איזה כיף!
תכננתי הוצאה הרבה יותר גדולה.

וליקי, אני לא יודעת מה לומר לך, אולי הילדים שלך נוסעים בהסעה לביה"ס? לפי מה שאני זוכרת המעילים חוזרים הביתה רטובים בימות הגשמים. המטריה לא מספיקה

איזה יופי! תתחדשו! מעילים מחממים?

הילד שלי בבוקר נוסע עם אבא וצהריים הסעה.
והפעמים שכן השתמשנו זה היה שנסענו לירושלים או לים. (כן.. בחורף הורים משוגעים)
בבני ברק אני לא ראיתי צורך במעיל מחמם.
מה שחשבתי אולי לקנות מעיל שהוא הרבה יותר מעיל גשם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה