איפה קונים מעיל לילד בממדים של נער- במודיעין עילית?

• הוסף לסימניות
השלג הכבד שירד אצלנו, הרס לילד את הרוכסן של המעיל.;)
צריך חדש. והבחורצ'יק שלנו נראה כמו אחד ששכח את הכובע והחליפה בבית.
המידה שלו בין 16 ל-18. איפה מוצאים בשבילו מעיל במודיעין עילית?
אודה לכל תשובה.

• הוסף לסימניות
בקידישיק אין למידה שלו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1148573:
בקידישיק אין למידה שלו?
לא העלתי בדעתי להיכנס לשם.
את המעיל הקודם שלו מצאנו אחרי עמל רב.

• הוסף לסימניות
מה נהרס ברוכסן? יכול להיות שאפשר לתקן.

• הוסף לסימניות
בדיוק הלכתי לכתוב את זה, הרבה פעמים נהרס החלק הקטן ה"נוסע", בחנות סידקית נותנים לך אחד חדש ומכניסים אותו פנימה וזה חדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1148576:
מה נהרס ברוכסן? יכול להיות שאפשר לתקן.
המעיל עצמו דפוק. זה היה הקש ששבר את גב הגמל.
הבד שלו סופג מים, הכובע לא מוצלח. בקיצור סוף סוף יש סיבה מוצדקת.
הבעיה היא שהצצתי בחנות וראיתי מעיל: יפה, גברי "מעיל פראק" כדרישת נערנו.
הבעיה היא שהחורף הזה הוא עוד לא בר מצווה ונשמע לי מוגזם להלביש אותו ב-200 ש"ח שאתם הוא יתרוצץ בשלוליות, ויחפש צפרדעים.
בעזרת ה' אחרי הבר מצווה יש לקוות שהוא יסתגל להתנהגות הולמת למעיל מהסוג הזה.

• הוסף לסימניות
תראי, בכל מצב לא נראה לי שתמצאי בקידישיק בהרבה פחות מ200, ואלו מעילים של ילדונים, קצרים ולא מתאימים לילד שעוד שניה בר מצווה. זה באמת גיל בעייתי למעילים, זוכרת מאחי :)
מה שכן- לדעתי תחפשי מעיל בחורים אבל מהחנויות הפושטיות שיחזיק לו שנה אחת ואחר כך תשקיעי יותר, אם נראה לך שעלול להיהרס. או לחילופין תקני לו כבר לקראת הבר מצווה אם יש סיכוי שהוא ישמור. עכשיו כל מה שצריך לקנות אומרים- עוד רגע בר מצוה..
(לפחות זה לא כמו שידוך, מגיל 18 אומרים חבל לקנות, עוד רגע נקנה לחתונה, ומה לעשות שהשידוך מבושש לבוא... :()
עוד אפציה- לחפש ירושה מדוד או בנדוד לעונה אחת. יש לי נראה לי משהו...

• הוסף לסימניות
ראיתי פרסום במקומון על מכירה של פולק מעילים. אולי תבדקי איתם.

• הוסף לסימניות
בעזרה ואחוה אין? נראה לי שראיתי שם
גם בלידר היו מעילים נחמדים בהחלט נראה לי שגם במידות שציינת

• הוסף לסימניות
מישהו יודע את המספר של פולק מעילים?
בבני ברק?
ומתי הם פתוחים?

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה