מידע שימושי איפה קונים נעליים לתינוקות בירושלים?

• הוסף לסימניות
איפה קונים נעליים לתינוקות בירושלים?

• הוסף לסימניות
אני קניתי בנעלי רמות- בגאולה(ליד בית הבד)
מאוד אמינים, הייתי ממש מרוצה,
צעד ראשון עונה קודמת 100 ש"ח של חברות מעולות, פפיה וכו'
אין הרבה מבחר...
יש את נעלי נמרוד בקניון רמות סביבות 200 ש"ח לנעל,
נעליים מעולות והמון מבחר

• הוסף לסימניות
ואם רוצים נעליים יפהפיות ומעוצבות
ומנסיון שלי גם נוחות מאד לתינוק (רכות וגמישות)
יש את שו אבניו בתכלת מרדכי (כניסה סמוך לחנות טיפטופ בשמגר)

• הוסף לסימניות
יש חנות נעלים ברחוב גרוסברג טיפ טפ טו
נעליים לא זולות. אבל יש מבחר גדול ויודעים להתאים מאוד טוב צעד ראשון.
צעד ראשון אני תמיד הולכת אליהם, שווה לי למרות המחיר (320 ש"ח עלה לי לפני כמה חודשים)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אדייק את עצמי יותר, הבת שלי בת שנה וחודש אך עדיין לא הולכת, יש לנו חתונה ורציתי שיהיה לה נעליים, סוג של קישוט לכף הרגל כי רק גרביונים זה מידי פשוט, השאלה איזה נעליים לקנות? לקישוט כמו לתינוקות קטנים? נעלי צעד ראשון שיהיה כבר לכשתדע ללכת? משהו אחר?

• הוסף לסימניות
לדעתי תשאילי לה ממשהי אל תשקיעי בנעל לצעד ראשון לפני שהיא הולכת חלק
או תקני עלי טרום הליכה

• הוסף לסימניות
אדייק את עצמי יותר, הבת שלי בת שנה וחודש אך עדיין לא הולכת, יש לנו חתונה ורציתי שיהיה לה נעליים, סוג של קישוט לכף הרגל כי רק גרביונים זה מידי פשוט, השאלה איזה נעליים לקנות? לקישוט כמו לתינוקות קטנים? נעלי צעד ראשון שיהיה כבר לכשתדע ללכת? משהו אחר?
יש בנקסט בכ30 ש"ח
בדיוק את מה שאת מחפשת

• הוסף לסימניות

יש באליאקספרס מבחר ענק של נעליים מטריפות בכל הסגנונות.

נעלי צעד ראשון אני ממש ממליצה על פאפאיה.

• הוסף לסימניות
בשיין יש נעלי טרום הליכה ממש חמודות וזולות ומגיע מהר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה