דרוש מידע איפה קונים סטיק לנטפרי במודיעין עילית?

• הוסף לסימניות
אתם מתכוונים לסים?
אם כן- אפשר לראות ברשימת המשווקים פה.
לגבי סטיק יכול להיות שבאותו חנות של הסים יש גם סטיק, אבל סטיק אפשר לקנות בכל חנות מחשבים

• הוסף לסימניות
אפשר להשיג אצלי
שולח לכל הארץ
tod5585 בגימייל

• הוסף לסימניות
כמובן עם גלישה טובה, ולא יקר.
תודה מראש.
זה שני דברים נפרדים.
א. סטיק
ב. סים.

לגבי הסטיק, תקנה את הכי טוב (אחרת, אתה הולך לסבול), ועדיף מסוכן טוב שגר באזור שלך.
סטיקים נוטים מידי פעם לעשות בעיות (פשוטות מאד לפתרון על ידי אנשי מקצוע, אך לא לאנשים שלא עוסקים בזה), ולכן חשוב שתהיה לך תמיכה בזמן אמת.

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי מנטפרי הכל
סטיק עם סים וסינון
הגיע הכל מוכן והשרות לקוחות מעולה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הסטיק הקודם שלי התישן כבר והוא עושה בעיות, איפה ניתן לרכוש בירושלים סטיק דור 4 עם וויפי שמקבל סים של נטפרי?
[זכורני שבסטיק הקודם היה לי ממש בעיות עם ההגדרה של הנטסטיק]

• הוסף לסימניות
הסטיק הקודם שלי התישן כבר והוא עושה בעיות, איפה ניתן לרכוש בירושלים סטיק דור 4 עם וויפי שמקבל סים של נטפרי?
[זכורני שבסטיק הקודם היה לי ממש בעיות עם ההגדרה של הנטסטיק]
יש כמעט בכל חנות אלקטרונית. (KSP, אייבורי דיו פרינט וכו')
אני יודעת שיש ב"מרכז המחשבים" סטיק והם מוכרים סים של חברה דומה לנטפרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה