יש גם סינרים רחבים קצת, שמכסים את הכתפיים?
אני מלתחילה הייתי צריכה משהו שיכסה את כל התינוק כולל את הרצפה![]()
הכוונה במרכז רימונים?יש את הבנדנות, הרבה יותר מתוק ומשתלב מסינר..
אני קניתי 3 ב-10 בהיפר סטוק (בני ברק, ליד יש)
מעניין לבדוק את זה.. תמיד אמרו לי שזה בסדר וזה רק נראה הרבה ובפועל אם אשפוך את אותה כמות על הרצפה מכוס אגלה שזה מעטמהיכרות אישית עם תינוקות שהבגדים שלהם הם 'בית לפליטות' והרצפה לידם נראית כמו מחנה פליטים, חשוב לי לציין שלכאורה, אצל ילד בריא זה לא אמור לקרות.
אלא אם יש לו רפלוקס, או בעיה אחרת. ויכול להיות ששווה לנסות לעלות על הבעיה.
(מכירה כאלו שכירופרקט/אוסטאופת עזרו להם מאד בהפחתת פליטות. התינוק לא בלע טוב, כי משהו היה לו תפוס).
ליד התחנההכוונה במרכז רימונים?
יש חנות שופשופ ממש צמוד ליש, ויש עוד חנות ליד תחנת האוטובוס
את מתכוונת לזו שליד התחנה?
מעניין לבדוק את זה.. תמיד אמרו לי שזה בסדר וזה רק נראה הרבה ובפועל אם אשפוך את אותה כמות על הרצפה מכוס אגלה שזה מעט
הכוונה במרכז רימונים?
יש חנות שופשופ ממש צמוד ליש, ויש עוד חנות ליד תחנת האוטובוס
את מתכוונת לזו שליד התחנה?
יש לך מושג איך מתחילים לבדוק? לגשת לרופא ילדים?בדור הקודם גם היה נקרא בסדר שלתינוק יש גזים...
אבל לא. תינוק בריא שאוכל נכון, ומוציא אויר, ולא מטולטל אחרי האוכל - לא אמור לפלוט ברמה הזו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים