דרוש מידע איפה קונים ספה?

• הוסף לסימניות
קנינו עכשיו ספה ב"שולחן מלכים". ספה נוחה, לא יקרה, מבד. ספה של תצוגה, יש להם מלאי גדול של תצוגה שהם רוצים למכור במחרים טובים, וכמובן שירות טוב. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש במאה שערים 2 חנויות רהיטים יד שניה באחד מהם יש כאלו שממש חדשים עם הניילונים [ לא יודע למה קוראים לזה יד שניה אוליי לא הכל יד 2] מאוד מאוד זול שם יש הרבה מציאות ......
כנסו ......
תהנו....
עדכנו....:)

• הוסף לסימניות
רק אזהרה לגבי יד שניה - חשוב לדעת שיכול להיות פשפשים או חרקים אחרים בספות ישנות, במיוחד כאילו שעמדו בחוץ הרבה זמן (כנ"ל מזרונים וכסאות עם ריפוד). פעם קנינו מזרון יד שניה וזרקנו אותו למחרת אחרי שהבן שלי קם מלא בעקיצות...:eek:

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
אשמח לשמוע האם משהי מכירה את החנות מרכז הספות בבני ברק? אשמח לשמוע על טיב המוצרים מבעלות ניסיון שרכשו שם. אני מחפשת ספת עור באיכות טובה.
תודה לכל העונות!
חודש טוב ומבורך!!

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
אשמח לשמוע האם משהי מכירה את החנות מרכז הספות בבני ברק? אשמח לשמוע על טיב המוצרים מבעלות ניסיון שרכשו שם. אני מחפשת ספת עור באיכות טובה.
תודה לכל העונות!
חודש טוב ומבורך!!

אנחנו קנינו ב"מרכז הספות" בבית שמש. מרוצים מאד. אם את רוצה דווקא עור, חשוב מאד מאד לקנות ספה שהיא 100% עור מכל הכיוונים (גב, צדדים וכד'), אחרת תאכלי קש, אחרי שהדמוי עור יתחיל להשתפשף ולהתקלף...

• הוסף לסימניות
קניתם שם ספת עור?
משהי יודעת למליץ לי על איזה סוג עור הכי טוב? איטלקי? עור רגיל?

• הוסף לסימניות
קנינו שם ספת עור לפני 12 שנה. עדיין נראית יפה מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה