איפה קונים עגלת תה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אולי איפה קונים עגלת תה יפה מאוד (לא אכפת לי המחיר), ניסיתי לחפש ברשת אבל רימון לא כ"כ נתן לי.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בירושלים, אבל לא אכפת לי גם במרכז

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש את לשם, כליסטייל, רבקי ויסבורד.
בירושלים יש את כליל ברב שפע..

• הוסף לסימניות
מנהטן סנטר. ואם אני לא טועה גם במשיח ראיתי שיש.

• הוסף לסימניות
ברשת של "נחמד" - יש עגלות תה בסניף בכנפי נשרים, (כפי הנראה גם בקינג גורג)
בד"כ יש גם ל"כליל" בקניון רב שפע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורדית;855392:
ברשת של "נחמד" - יש עגלות תה בסניף בכנפי נשרים, (כפי הנראה גם בקינג גורג)
בד"כ יש גם ל"כליל" בקניון רב שפע.

הייתי הכליל אין להם, אבל אני ינסה במקומות האחרים.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
[אני קצת מרחמת על מי שהולך לקבל את זה...]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;855581:

??? למה ??? זה פרקטי ושימושי למי שאוהב....

• הוסף לסימניות
חנה שגב ברח' אהליאב ירושלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;855581:
על מה ולמה?
אחד הדברים הטובים!
כל זמן שיש מקום לזה בבית, זה מאד מאד נוח, ושלא לדבר על היופי!
לחשוב כמה מגשים זהירים שנישאים במאמץ יכולים להחסך...
זה גם נוח לפינוי הדברים במכה אחת וללא מאמץ הנשיאה,
וסתם קוריוז -
בדירה שכורה שהיינו אי פעם היתה עגלת תה,
השתמשתי בה בשמחה לא רק להגשה,
אלא גם לניוד הכביסה מהמכונה לחבל, ומהחבל לספה לקיפול... :):):)

• הוסף לסימניות
לנו יש מעץ ליופי. :)
כמו עוד איזה רהיט.
משהו רציני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;855581:

למה? לאמא שלי יש בית גדול ומאוד קשה לה כל פעם להתנייד מהמטבח לסלון רק עם 2 צלחות כל פעם והיא מפנטזת על דבר כזה הרבה שנים, הבעיה היא שפשוט קשה למצוא מקום שאפשר לקנות שם.

• הוסף לסימניות
אני שמחה לשמוע שיש אנשים שזה בא לשימוש אצלם.
כאשה של מלמד, אנו מקבלים כל שנה כל מיני מתנות, שבחלקם אין לנו מושג איך משתמשים... ולמה בעצם הם נועדו.
מדיה. לפי דברייך נשמע שאת רוצה לקנות זאת לאימך, ואם היא כ"כ רוצה את זה, אז את גם זוכה בכיבוד הורים, חוץ מההרגשה הטובה שאת עושה לבן אדם שאת שולחת מתנה כלבבו.
[אולי אפשר להשיג את זה בחנויות של פעם... לסבתא שלי יש אחד ענתיקה שמשמש כמדף לכל מיני...]

• הוסף לסימניות
אני מכירה משפחה שיש להם עגלת הגשה- מתכת משולב פלסטיק. יציבה ומתקפלת יפה בין הקיר ל..
אצלהם זה שמושי מאוד בהגשה בשבת וגם לא תופס מקום.

• הוסף לסימניות
הי,
היתי היום בר' עקיבא ראיתי עגלת תה מאוד יפה בלשם. (המחיר שלה לא ידוע לי אבל כנראה שיקר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה