עוגות/עוגיות איפה קונים עוגת כובע

• הוסף לסימניות
אנחנו מעוניינים לקנות לשבת הקרובה עוגת כובע
מישהו יודע איפה אפשר לקנות?
תודה

• הוסף לסימניות
לא יודעת איפה קונים עוגת כובע
אבל יש בחנויות ח"פ קופסות שקופות כמו של מוסים בצורת כובע מצופה בקטיפה שחורה ואפשר למלא בתוכו שוקולדים וכו'

• הוסף לסימניות
לא יודעת איפה קונים עוגת כובע
אבל יש בחנויות ח"פ קופסות שקופות כמו של מוסים בצורת כובע מצופה בקטיפה שחורה ואפשר למלא בתוכו שוקולדים וכו'
תודה
אבל שמעתי שיש כאלו שמוכרות עוגות כובע
אשמח לשמוע פרטים עליהן

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהי שמכינה עוגות מעלפותֿֿ
אבל זה עולה בהתאם

• הוסף לסימניות
אני מכינה עוגת כובע מ"פינצוש " שזה פיצפוצי אורב עם דבש וכו'
טעים מאוד...
מעניין אותך ?

• הוסף לסימניות
אני מכינה עוגות מעוצבות
יכולה להכין לך גם עוגה בצורת כובע,
צרי קשר באישי אם מענין אותך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש אחת שעושה ב600 אם מעניין אותך.

• הוסף לסימניות
0534166769
היא עשתה לי עוגה מהממת
לא זוכרת כמה עלה
פחות מ 600 לדעתי

• הוסף לסימניות
אפשר לראות איך נראית עוגת כובע??

• הוסף לסימניות
IMG_0966.JPG

היד על הכובע זה זכר למנהג הקלוקל להכות על הכובע בשבת שלפני השבת אויפרוף

קבצים מצורפים

• IMG_0966.JPG
    IMG_0966.JPG
    KB 860.8 · צפיות: 77

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה