כללי איפה קונים פונטים - חוץ מפונביט ומסטרפונט (ואלי ידידנו...)

• הוסף לסימניות
בכריכות של ספרי קודש - בעיקר כאלה המגיעים מעבר לים (דהיינו: מהצד המערבי של האוקיינוס, אני מארץ ישראל...) יש כל מיני פונטים שלא מוכרים לי כלל. מדובר בעיקר בפונטים דקורטיביים, המשמשים לציון שם הספר על גבי הכריכה, ואני לא יודע מהיכן משיגים אותם, ואני מדבר על להשיגם תמורת תשלום מלא, ולא בחינם.

אולי יש איזה חברת פונטים בארצות הברית שמוכרת פונטים בעברית? מישהו יודע?

תודה לכולם.:)

• הוסף לסימניות
ידידינו פונטגרפר.

• הוסף לסימניות
רגע, פונטגרפר זה לא אלי פריד?

• הוסף לסימניות
לא, פונטגרפר הוא....מארצות הברית.

• הוסף לסימניות
במקרה כזה משתמש דוד10 עם המילה "אוח אוח"...:)

יש לי הרבה מה להגיד בנושא מכירת הפונטים שלי, אבל למה להדביק ברשות הרבים הבעיות שלי?:d

בכל אופן אני עומד עכשיו בשלבים האחרונים לחתום דיל עם חברה גדולה למכור הפונטים שלי במחיר ישראלי (ולא אמריקאי...) במחיר השוה לכל נפש. (חבירי וידידי פה יעידו שזה כבר שנים שאני מדבר בכל פעם מחדש ממבצעים ומיזוג עם שאר חברות, אבל איך אמר הר"ר זושא מאוניפולי? הפעם אני רציני!)

בינתיים המחיר הוא 119 למשקל. (וואו! אמריקאי שכזה!;))

• הוסף לסימניות
אם תמכור את כל החבילה ב119 יש לך סיכויים למכור משהו...

יש לי הקטלוג של פונטסטאר. אין שם משקל אחד ששוה 119 $. אולי שווה יותר אבל יחסית למה שמציעים לך בפונטביט, אין שום סיבה לשלם 119 $ כשבפונטביט אתה משלם 3.5 $ לפונט איכותי ומקצועי.

סליחה על הבוטות, אבל תאמין לי שחבל. אותו סיפור עם גוטמן. כל משקל 50 $ גוטמן לפחות מוכן למכור את כל החבילה ב250$ או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
ש"ח, דולר, פונט, פרנק, מרק, יין? מחיר ישראלי גם במטבע?

• הוסף לסימניות
גרף, לדעתי אתה טועה.
בפוטביט לוקחים באמת זול על גופנים, ובפרט עם המבצעים המדהימים של שילת.
אבל בדרך כלל, גופן כותרת טוב של פונטגרפר, גופן כבד שמתאים לשלטים וכו', כמובן לסגנון הקלאסי/חסידי, משתלם אחרי 2-3 מודעות שצריכים את הסגנון הזה.

• הוסף לסימניות
אני מודה לך! ואני יודע שאין סיכוי (בישראל)! ואני יודע שגונבים (בישראל) כשאני מוכר אותם במחיר הזה.

רק אם אני מוכר הפונטים אין שום סיכוי שאני ימכור אותם במחיר יותר זול מזה, זה לא העבודה שלי, יש לי ב"ה עבודה מליאה של גרפיקה עם משכורת שביעי. ואין שום סיבה שאני ימכור פונטים לטפל עם אנשים עם מחיר של פונטביט ולתת השרות שפונטביט נותן. אני אמריקאי ויש לי השגות של אמריקאי. זה הכל.

לכן אני מתמזג עם חברה שממילא מטפלים עם לקוחות, והבעיה שלי יהיה רק לעצב האותיות (וגם זה כאוות נפשי) ולא למכור אותם. כלומר שאני ישב על הספה ואם הם מוכרים אני מרויח, אם לא לא.

במילים אחרות: החשבון של נדב עזרא! (ודו"ק)

• הוסף לסימניות
ברור שכשתצטרך את הפונט המסויים תשלם עליו כמה שיבקשו, אבל למכור חבילת גופנים במחירים אסטרונומיים, זה לא שווה. יש שם הרבה גופנים שזה אשכנז עם תוספת לפה או לשם וכו' ואין שום הצדקה לשלם כל כך הרבה על זה.

יש שם אמנם כמה גופנים יחודיים.

אני רכשתי פונטים מפונטביט במחירים מצחיקים ואני מאוד נהנה מזה. הם עשו את החשבון שמיקרוסופט עשו ולאט לאט החברות קולטות שעדיף למכור הרבה במחיר נמוך מאשר קצת (אם בכלל...) במחירים מפולפלים.

• הוסף לסימניות
רכישה של משקל בודד בפונטביט עולה 50$
ברכישה במבצע עולה 3.5$

והנה המילכוד לחברה קטנה.
לא שווה למכור פונט בודד בזול
ואי אפשר לצאת במבצעים בלי כמות של משקלים.

לכן טיפוגרף בלי כמות של פונטים שמכסה את כל השטחים, פונטים כתב ספר, ראוה, כותרות, מקורות וכו' או שמתחבר לחברה חיצונית או שמשקיע כמה שנים על מנת לעצב כמות פונטים שעונה על כל הצרכים הטיפוגרפיים ואז לפתוח חברה עם איש שיווק, טלפניות, ושוטר עם מדים.
לעצב אתר ולהוציא קטלוגים וכו' וואו, איזה כאב ראש.

היום זה קשה מאוד, להתחרות עם המחירים והאיכות של פונטביט.
עיסוק בעיצוב פונטים הוא בהחלט לא כדאי מבחינה עיסקית.
רק מי שאוהב את זה עוסק בזה.

• הוסף לסימניות
אולי תעלה לכאן את הקטלוג שלך?

• הוסף לסימניות
כמה משלמים לשעה? (הפעם השני השבוע שאני שואל אותך את זה...)
:):):)

• הוסף לסימניות
הוא אומר שהקובץ לא קיים.

• הוסף לסימניות
תנסה את זה (חסכנו תוכחת אלף...:)).

קבצים מצורפים

• FontCatalog.zip
    2 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
יפה, יפה, אתם יהודים מתחשבים...

• הוסף לסימניות
את בסך הכל צודקת...

• הוסף לסימניות
שלחתי תגובה, למה היא לא הופיעה? כתבתי שהקטלוג מרשים במיוחד ויש שם פונטים מיוחדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה