דרוש מידע איפה קונים צווארון לבן?

• הוסף לסימניות
איפה בב"ב אני יכולה למצוא לקנות צווארון לבן (עדיף רק צווארון לבד), עגול או מרובע.
תודה.

• הוסף לסימניות
בננה H

• הוסף לסימניות
בוטיק אנה
מול ר'עקיבא 118 בפסאז'
(לא זוכרת את הכתובת המדוייקת אבל באזור)

• הוסף לסימניות
modasty
70 ש"ח

ב-CB, דוליבול יותר מיוחד שבתי אלגנט ב-120

• הוסף לסימניות
לפני תקופה ראיתי במקימי, לא יודעת אם עדיין יש.

• הוסף לסימניות
לא כל כך רלוונטי לפותחת האשכול אבל לתועלת הכלל -
אני הזמנת באלי אקספרס ליביות (ככה כותבים?) מדהימות, ב - 25 ש"ח...
יש שם המון סוגים, וכולם בטווח של 20-40 ש"ח.
חבל על הכסף שלכן, לכו תבדקו.

• הוסף לסימניות
יש בחנות cb

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בסביון בירושלים גם ראיתי, מאמינה שיש גם בבני ברק

• הוסף לסימניות
לא כל כך רלוונטי לפותחת האשכול אבל לתועלת הכלל -
אני הזמנת באלי אקספרס ליביות (ככה כותבים?) מדהימות, ב - 25 ש"ח...
יש שם המון סוגים, וכולם בטווח של 20-40 ש"ח.
חבל על הכסף שלכן, לכו תבדקו.
אני הזמנתי ב 10-12 שקלים

• הוסף לסימניות
יש בחלון הראווה של ננה H כמה סוגי צווארונים

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבות
מעדכנת מה יצא בסוף - הייתי בכמה מקומות שהזכירו כאן ולא מצאתי מה שחיפשתי, בסוף התפשרתי על צווארון שחור עם פנינים ואבנים מ- NANA H,
ודוקא זה מאוד מוצלח ומשתלב יופי עם הבגד.
תודה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה