איפה קונים שברי זכוכית ?

• הוסף לסימניות
היי
אני מחפשת איפה אפשר לקנות שברי זכוכית להדבקה על קישוט סוכה

עיצבתי קישוט הדפסתי על קאפה ואני רוצה לשדרג עם שברי זכוכית

אני מתכוונת שברי זכוכית דקיקים וקטנים שמצוי מאד בקנבסים עם תמונות ושברי זכוכית...
אני בינתיים מוצאת רק צבעוניים /מרובעים/ עגולים
ולא שברי זכוכית

איפה יש באזור ביתר /ירושלים

מצאתי שיש בטמבור צבע פנטזיה שברי זכוכית משהי התנסתה?!

• הוסף לסימניות
נראה לי ששוברים את זה לבד...
סבתא שלי עברה השתלמות מיוחדת בקישוטים עם זכוכית, היא יצרה קישוטי קיר שלמים בעזרת חרסינות וכד'
היא שוברת אותם לבד בתוך מגבת ישנה ופטיש

• הוסף לסימניות
יש בברכת דוד
בבר אילן, ירושלים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שברי הזכוכית שאת רואה על תמונות קנבס
הם שברי זכוכית שמיועדים לקירות ועשו הסבה קלה לתמונות
אני משתמשת בשל טמבור
יש טמבוריות שמוכרים גם לפי משקל

תנסי בחנויות טמבור

לא ממליצה לך בכלל לנסות לבד
כי את צריכה את ה'נסורת' של הזכוכית
וזה מתכון בדוק לידיים פצועות

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולן!!

קניתי בברכת דוד
הנה התוצאה :)
בתמונה קשה לתפוס את האפקט של שברי הזכוכית במציאות זה זורק יותר אורות...
כל הנשמה.jpg

כל הזכויות שמורות
עיצוב שלי מודפס על קאפה עם שברי זכוכית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה