איפה קונים שיאומי חצי טאצ

• הוסף לסימניות
שאלה. יש באייבורי שיומי חצי טאץ הם אומרים שאיך שפותחים את הפלאפון בוחרים ברמת סינון. מישו נתקל? האם זה ניתן לשינוי אחרי? אשמח לשמוע כי הכי זול שם

• הוסף לסימניות
שאלה. יש באייבורי שיומי חצי טאץ הם אומרים שאיך שפותחים את הפלאפון בוחרים ברמת סינון. מישו נתקל? האם זה ניתן לשינוי אחרי? אשמח לשמוע כי הכי זול שם
כשקניתי לפני כמה שנים זה היה כך.
אמרתי למוכר בחנות איזה סינון אני רוצה והוא עדכן גרסא לפי זה.
יש אנשים טכנולוגיים סביבי וגם כשנוצר צורך לא הצליחו לפרוץ

קחו בחשבון שהמידע קצת ישן והדברים משתנים בקצב

• הוסף לסימניות
אני קניתי באייבורי ובאמת בחרתי את הגרסא הכשרה בלי ויפי ונקודה חמה ואני ממש מרוצה
ויש אפשרות להתקנות חיצוניות?
כמו למשל תפילון, וגרסה אחרת של נגן וכו'?
כי הבנתי שבדיין תקשורת יש אופציה כזאת בלי ויפי ונקודה חמה
רק נגמר להם במלאי הדגם 21

• הוסף לסימניות
ויש אפשרות להתקנות חיצוניות?
כמו למשל תפילון, וגרסה אחרת של נגן וכו'?
כי הבנתי שבדיין תקשורת יש אופציה כזאת בלי ויפי ונקודה חמה
רק נגמר להם במלאי הדגם 21
יש, ויש אני חושב שאתה יכול לבחור מה אתה רוצה

• הוסף לסימניות
אני קניתי בחנות בדוידקה שניראה לי ששמה הוא "פלאור"
גרסה כשרה - ללא WI FI וקודה חמה, ועם אפשרות להתקנת אפליקציות.

• הוסף לסימניות
לי יש F22
מעולה
אין לי מושג אם אפשר לעשות התקנות
ויפי ונקודה חמה אין
יש תפילון ונגן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה