דרוש מידע איפה קונים תיקי קיפלינג בזול?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר קישורים מכל אלו שהזמינו מאלי?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני הזמנתי ב'אמזון' מקורי
אחד ב-110 ועוד אחד ב-170
את התיק ב-170 ראיתי בארץ ב-500...

• הוסף לסימניות
יש בארץ כמה חנויות שמוכרות אותם
אבל המחירים הזויים לגמרי
בערך כפול 4 מהמחיר באירופה
למי שיש לאן להזמין באירופה
שווה להזמין באתר הרשמי שלהם
kipling.com

• הוסף לסימניות
בזמן האחרון מביאים דרכנו הרבה תיקים של קיפלינג מארה"ב. יש באתר שלהם 25% הנחה, ויתכן שהנחה נוספת לנרשמים פעם ראשונה.
היום נוחתים הרבה מהם, לתשומת לב מי שהזמין...

• הוסף לסימניות
בזמן האחרון מביאים דרכנו הרבה תיקים של קיפלינג מארה"ב. יש באתר שלהם 25% הנחה, ויתכן שהנחה נוספת לנרשמים פעם ראשונה.
היום נוחתים הרבה מהם, לתשומת לב מי שהזמין...
יש לכם קישור לאתר ממנו מזמינים בארה"ב?
תודה

• הוסף לסימניות
לי יש את התיק הזה לעגלה
מרוצה ממנו מאד הוא גדול ומכיל ה-מ-ו-ן ונראה מהמם על העגלה!

• הוסף לסימניות
אני קניתי את התיק הזה, באמזון הגרמני עד כמה שיודע לי זה קיפלינג מקורי
עכשיו אני רואה שעלה המחיר אני קניתי אותו ב200 ש''ח, שווה לחפש שם יש הרבה מציאות.
(לפעמים כתוב שאין משלוח לישראל אבל לא תמיד זה נכון צריך להוסיף לסל ואז לראות אם זה כן נשלח)
יש גם את אמזון בארה''ב שעכשיו יש הרבה מבצעים שם.

• הוסף לסימניות
אני קניתי את התיק הזה, באמזון הגרמני עד כמה שיודע לי זה קיפלינג מקורי
עכשיו אני רואה שעלה המחיר אני קניתי אותו ב200 ש''ח, שווה לחפש שם יש הרבה מציאות.
(לפעמים כתוב שאין משלוח לישראל אבל לא תמיד זה נכון צריך להוסיף לסל ואז לראות אם זה כן נשלח)
יש גם את אמזון בארה''ב שעכשיו יש הרבה מבצעים שם.
מה הגודל שלו?

• הוסף לסימניות
כתוב עליו 44*27 זה גודל של תיק סמינר רגיל לא גדול מידי ולא קטן

• הוסף לסימניות
upload_2019-1-1_0-11-1.png
לא מכירה את המחירים שלהם, אבל נראה שיש עכשיו הנחות טובות (למעבר לקישור לחצו על התמונה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה