נכתב ע"י חלומי;1694753:בעוד יומיים אמור להיות חגיגות ענק באמזון לרגל 20 שנה,
אם המבצעים יהיו על לוח וואקום כדאי להזמין?
ואם כן על איזה דגם אתם ממליצים למעצבת גרפית שמאלית?
תודה!
נכתב ע"י אבימי;1694766:אם יש מישהו שיביא מארה"ב פרטי - שווה מאוד!!
בוואקום הכל מותאם הן לימניים והן לשמאליים.
נכתב ע"י ronitg;1694822:במבו ופרו, הם דגמים של אינטיוס.
למה את צריכה את זה לעיצוב גרפי? סתם מעניין
נכתב ע"י אבימי;1694832:bamboo זהו דגם ישן יחסית שמתאים למתחילים - שלא קיים כבר כחדש.
intus הוא דגם מקצועי.
cintiq - הוא דגם שמשמש גם כמסך - מציירים ישר על מה שרואים.
ההבדלים הכבדים הם בגודל.
נכתב ע"י חלומי;1694889:באמת מעניין והיה גם מעניין אם היו עושים על זה מחקר,
אבל אני שמאלית ועם העכבר אני עובדת ביד ימין,
אני מרגישה שכשאני מעלה או מציירת רעיון ללוגו לדוג' בעט ודף ואח"כ מעבירה אותו למחשב התוצאה שונה, קשה לי להעביר את זה למחשב כי אני עושה את זה ביד ימין וזה לא זורם לי,
התקשורת כנראה עוברת בצורה קצת מסורבלת וזה מתסכל אותי שיש הבדל ואין חופשיות.
נכתב ע"י ronitg;1694909:בלי קשר לזה שאת קונה לוח ועט,
תעבירי את העכבר לצד שמאל...
נכתב ע"י אבימי;1694917:באופן אישי לא הסתדרתי עם ה S.
אבל ישנם מאיירים כבירים כמו אלברט זמורה ושלמה כהן שמציירים רק באינטוס smallאין ברירה, צריך לנסות.
נכתב ע"י pr;1698819:הטאצ' באינטוס מיותר וגם מציק, כי יש לו נטיה לעצמאות יתר - וגם כשמבטלים אותו,
פתע הוא חוזר...
הלוח קולטת גם את העט וגם כף היד ונהיה בלגן. לא מומלץ בכלל, ועוד להוסיף על זה כסף...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים