דרוש מידע איפה קונים...?

• הוסף לסימניות
מעיל לבנות קטנות - עד סביבות המאה שקל גמיש, לא אהבתי מקידישיק או מנקסט העונה, אבל לא לא משהו זול ממש ולא מחמם.
חולצות פולו לבנים - לא מוציא צפים, עם צאוורון ו3 כפתורים, לחורף או לכל השנה

שמלת כלה - תחפושת כמובן, לא היקרים מעל 200 ולא הזולים מדי, משהו יפה ואלגנטי אבל בלי טול בחצאית שעלול להקרע

בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
חולצות פולו לבנים - לא מוציא צפים, עם צאוורון ו3 כפתורים, לחורף או לכל השנה
שרוול קצר יש בנקסט
שמלת כלה - תחפושת כמובן, לא היקרים מעל 200 ולא הזולים מדי, משהו יפה ואלגנטי אבל בלי טול בחצאית שעלול להקרע
קניתי שנה אחת באי המטמון (רחוב השומר בני ברק), משהו נחמד בסביבות 70 - 80 שקל

• הוסף לסימניות
פולק מעילים
חולצות במלאנז'-מעולות ונשארות יפות!! מאד זול כעת

• הוסף לסימניות
שרוול קצר יש בנקסט
דווקא שרוול ארוך ו/או חורפי

ולא אהבתי את המעילים בהדס, זה בערך אותה סחורה כמו קידישיק

פולק מעילים
חולצות במלאנז'-מעולות ונשארות יפות!! מאד זול כעת
בפולק מעילים הכל חסום לי...
אנסה את מלאנז

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
איזה סניף של מלאנז/קידישיק /הדס -פתוח?
והיכן?
תודה!
היכן באמת ניתן להשיג מעיל בייבי, במחיר הנ"ל, אזל המלאי בהדס...

• הוסף לסימניות
מלאנז רב שפע- הייתי אתמול.
עומדים בפתח והמוכרת מוציאה.
המוכרת אמרה שפתחו רק השבוע
היה מבחר גול מאד של מידות
לא הורגש סוף עונה

• הוסף לסימניות
@פרקטית, יש לך תשובה על הבקשה לשמלת כלה? כי גם אני מחפשת, נואשת,

• הוסף לסימניות
מידה 7-8
אני מירושלים
לא סגורה על מחיר כי גם אני אצטרך לקנות אחרת.
היא קצת גדולה על הבת שלי.

• הוסף לסימניות
גדול לי, חבל,
היא בת 4.5 ונראית כמו בת 5.5 אבל 7-8 ודאי גדול מדי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה