נכתב ע"י חויד;791339:או בייבי סטאר
נכתב ע"י Aאילה;791347:עצה טובה:
אני הייתי מקפיאה בכוסית חד פעמי (של קידוש)
היא מכילה 60 מ"ג.
ז"א כל ארוחה של 120 מ"ג ב2 כוסיות
אחרי שזה קפא הייתי שמה בשקית אוכל וקושרת.
הרעיון בזה שהכוסית בקוטר של פתח בקבוק תינוק
וכשרוצים להעביר לבקבוק פשוט קורעים את הכוסית
ומעבירים את גוש החלב לבקבוק ושם הוא יכול להמשיך להפשיר.
מקווה שהובנתי.
אני שאבתי ל4 ילדים לתקופות ארוכות ומעולם לא השתמשתי בשקיות מיוחדות.
נכתב ע"י skl;791394:אני מלבישה על כוס (חד פעמי) שקית אוכל שופכת את החלב לתוך הנילון וקושרת בקשר
על הכוס אני רושמת עם לורד ארטליין תאריך הקפאה וכמות החלב.
בענין הפשרה -- מעבירים את החלב למקרר לילה קודם והחלב מפשיר.
במידה ואת צריכה את החלב מידי תכניסי את הבקבוק לתוך כלי עם מים חמים.
נכתב ע"י סטודנטית;791400:סליחה על הבורות אבל אם את שופכת את החלב לתוך שקית למה את צריכה את הכוס?
נכתב ע"י סטודנטית;791348:הכוסיות הקטנות שמחלקים את הקידוש?
איך היית מכסה את זה???
אם כבר מצאתי משיהי שמבינה בזה (אני אף פעם לא הקפאתי...)
איך את מפשירה את זה?
נכתב ע"י sarit1ef;791605:אפשר להקפיא בכוס ח"פ עם מכסה או לעטוף אותה בשקית ניילון. למטפלת שולחים את הכוס הקפואה הסגורה, ועד הארוחה זה מפשיר. אם לא- שמים בתוך ספל מים חמים. הכמות- כוס מלאה זה 180 מ"ל, כך שיש מצב לדעת את הכמות בערך.
עובד מעולה מניסיון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים