מידע שימושי איפה תישן ההובלה?

• הוסף לסימניות
סתם למשוך אתכם לתת לי המלצות על:
1. הובלות מצוינות במרכז. רק עם המלצה חמה
2.מזרונים נוחים ואיכותיים!! שמות מומלצים ואם יש דגם או איפה קניתם...
והאם זה נכון לשלם יותר על מותגים? כי בשוהם הראו לנו המון מזרונים נחמדים מחברות לא ידועות ובמחיר פי 2 ראינו בעולם המזרונים מותג...

• הוסף לסימניות
אין כאלו שעברו דירות ומרוצים ? המצב קשה

• הוסף לסימניות
אנחנו עברנו עם הובלות ארץ הצבי,
היינו סופררררר מרוצים,
זריזים, אחראים, חברה תותחים, הכל הגיע שלם, לא היה חסר כלוםםםם.
050-834-3304

• הוסף לסימניות
והאם זה נכון לשלם יותר על מותגים? כי בשוהם הראו לנו המון מזרונים נחמדים מחברות לא ידועות ובמחיר פי 2 ראינו בעולם המזרונים מותג...
רוב המזרונים בארץ מיוצרים אצל אותו יצרן ערבי בחברון (מהגדולים במזרח התיכון) שמדביק עבור כל חברה שם אחר
שמעתי את זה מכמה מקורות אחד מהם זה המוכרת בחנות עצמה (מהחנויות של הביוקר) שהודתה בזה אחרי ששאלתי אותה
ולכן הייתי משווה את המזרונים לא לפי מותג

• הוסף לסימניות
אלוף ההובלות, הגעתי אליו דרך פרוג, היה הכי זול, אמין מאוד, עטף הכל בזהירות, והכל הגיע בשלמות ב"ה.
תחפשי כאן את המספר שלו או שתזכירי לי אח"כ לחפש לך.

• הוסף לסימניות
הובלות ממליצה על אלוף ההובלות (יש עליהם הרבה המלצות בפרום)
מתקתקים ועובדים יעיל מאוד- 0505318085

• הוסף לסימניות
הובלות ממליץ בחום מנסיון שלש פעמים בהעברת דירה על כל תכולתה כולל דברים סופר מורכבים ושבירים, וכולל פירוק והרכבת ארונות וספריות. על 'זיו הובלות' 0523586966

רוב המזרונים בארץ מיוצרים אצל אותו יצרן ערבי בחברון (מהגדולים במזרח התיכון) שמדביק עבור כל חברה שם אחר
שמעתי את זה מכמה מקורות אחד מהם זה המוכרת בחנות עצמה (מהחנויות של הביוקר) שהודתה בזה אחרי ששאלתי אותה
ולכן הייתי משווה את המזרונים לא לפי מותג
פעם ראשונה שאני שומע על כזה דבר וכמי שרגיש ממש לרובד המזרן עשיתי חריש עמוק על עולם המזרונים,,, ולדעתי זה ממש פייק מוחלט.

בכל מקרה וודאי לגבי חברת 'אורטו גב' שכל חנויות המפעל שלה הם בישראל באזור טבריה כמדומני.

ולדעתי המזרונים שלהם פשוט מושלמים עם מגוון ענק של מזרונים במגוון קשיחויות שונות!

ובמזרנים [בשונה מכל שאר הדברים] אני למדתי על בשרי לא לסמוך על המלצות מאנשים, אלא אך ורק על נוחות אישית לאחר בדיקה בפועל.!!! לא כל מה שנוח לראובן נוח גם לשמעון,,,,

אישית ממליץ מאוד על מזרון שמשלב ויסקו גל' כשכבה עליונה, ולמזיעים באזור גב תחתון [כמוני] לשלב על לטקס טבעי מלא מלא.

ספציפית, אני ממליץ על דגם 'פרמיום ויסקו פילוטופ' של אורטו גב הוא מעולה ושומר על יציבות גם לאורך שנים! וגם לא יקר! שווה בדיקה!

• הוסף לסימניות
קנינו בעולם המזרונים מזרונים של סימונס הסוג הכי יקר (3000 למזרון) קשים
מרוצים +++
(לפני כן לא היינו מרוצים מהמזרונים והיה לנו חסכים..התפרענו..יתכן שיש יותר זולים וטובים)

הובלה גם היתה מעולה, צריכה לבקש מבעלי את המספר

• הוסף לסימניות
יש בירושלים מיזם בשם פרקטי לחתנים כלת ובני המשפחה....
אם יש לכם איך להכנס- הכי שווה
אחרי ברור מעמיק קנינו שם , יצא הכי זול (פער של 2000 ש"ח) ,ההובלה שלהם גם מעולה וזולה...(למוצרים שקונים אצלם)
מרוצים לגמרי!!!!!!!
ממש מומלץ.

• הוסף לסימניות
יש בירושלים מיזם בשם פרקטי לחתנים כלת ובני המשפחה....
אם יש לכם איך להכנס- הכי שווה
אחרי ברור מעמיק קנינו שם , יצא הכי זול (פער של 2000 ש"ח) ,ההובלה שלהם גם מעולה וזולה...(למוצרים שקונים אצלם)
מרוצים לגמרי!!!!!!!
ממש מומלץ.​
לצערי לא התחתנו לי אחים או אחיות. יש במשפחה זיווג שני מלפני חודשיים. יעבור?
ואם אני במרכז זה לא מעלה את מחיר ההובלה?? שווה לנסוע לשם??

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לדעת אם הצעת מחיר של הובלה 5600 הגיונית?? יש המון מדרגות והוא טוען שצריך להביא כמה פועלים.
הבית דו קומתי אבל אם אנחנו נוריד לבד לקומה למטה יוריד לנו רק 600.
מצד שני אין ארונות אין תנור וגז יש רק 2 מיטות, מיטת תינוק, ספה שולחן מכונה מיבש ומצברים.
לא אכפת לי לשלם על משהו איכותי אבל זה לא מוגזם??
כולל מנוף בדירה הנכנסת.

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לדעת אם הצעת מחיר של הובלה 5600 הגיונית?? יש המון מדרגות והוא טוען שצריך להביא כמה פועלים.
הבית דו קומתי אבל אם אנחנו נוריד לבד לקומה למטה יוריד לנו רק 600.
מצד שני אין ארונות אין תנור וגז יש רק 2 מיטות, מיטת תינוק, ספה שולחן מכונה מיבש ומצברים.
לא אכפת לי לשלם על משהו איכותי אבל זה לא מוגזם??
כולל מנוף בדירה הנכנסת.
נשמע יקר
דו קומתי זה לא המון מדרגות (אא"כ גובה הדירה 6 מטר)
מנוף לוקח 400 לשעה ומצד שני חוסך להם עבודה ופועלים
לדעתי תביאו עוד מובילים להצעת מחיר

• הוסף לסימניות
נשמע יקר
דו קומתי זה לא המון מדרגות (אא"כ גובה הדירה 6 מטר)
מנוף לוקח 400 לשעה ומצד שני חוסך להם עבודה ופועלים
לדעתי תביאו עוד מובילים להצעת מחיר​
הדירה במדרגות תלולות בערך קומה שניה וחצי הגישה לא מאד נוחה. יכול להיות שבגלל זה? בעלי טוען שהוא הכניס בפנים גם את הקנס על עמידה במקום אסור (אין לנו משהו קרוב)
תכלס הוא היחיד שראה את השטח עוד אחד אמר מחיר באויר בלי להכיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה