מידע שימושי איפוא אפשר להוציא אישור על הנקודות זיכוי שיש לי?

• הוסף לסימניות
בס"ד
אני צריכה להגיש תביעה לביט"ל על שמירת הריון, ובשביל שלא ינכו לי מס אני צריכה להראות להם שיש לי נ.ז. על תושבות וילדים, מאיפוא אפשר להוציא כזה אישור? מהעבודה או מרשות המיסים?

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה למה צריך אישור זה מופיע להם בברור

• הוסף לסימניות
ביטוח לאומי יודע בדיוק כמה ילדים יש לכם, ואיפה אתם גרים.

• הוסף לסימניות
תראי את התלוש האחרון.
אפשר להוציא אישור גם מרשות המיסים.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה למה צריך אישור זה מופיע להם בברור
ככה הם מבקשים...
מס הכנסה.jpg

• הוסף לסימניות
הכותרת לא משנה, האישור שהם יכבדו זה רק תיאום מס.

• הוסף לסימניות
את מוציאה מהאיזור האישי ברשות המיסים
מדובר באישור לתיאום מס, שימי לב לבקש מבטוח לאומי את התיק נכויים של מחלקת אמהות (הכי מדוייק שתבקשי מהם את התיק נכויים המבוקש כי יש להם כמה)
ומס הכנסה מנפיקים לך את האישור תוך ימים ספורים.
ככה לא ינכו לך מראש.

ובמידה וניכו מס, תוכלי תמיד לבצע החזר מס בשנה שלאחר מכן.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תוך שניות ספורות מהכנסת הנתונים באיזור האישי באתר רשות המיסים.
תלוי אם כבר עשתה תאום מס השנה או לא

לפעמים פקיד צריך לעבור על הנתונים, לכן כתבתי כמה ימים
בכל מקרה תצטרכי לדווח כאילו ב.ל הם ההכנסה שלך כרגע

• הוסף לסימניות
את מוציאה מהאיזור האישי ברשות המיסים
מדובר באישור לתיאום מס, שימי לב לבקש מבטוח לאומי את התיק נכויים של מחלקת אמהות
לא הבנתי, עושים את זה ברשות המיסים או בביטוח לאומי?

אני עובדת בעבודה יחידה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, עושים את זה ברשות המיסים או בביטוח לאומי?

אני עובדת בעבודה יחידה
רשות המיסים באיזור האישי בעריכת תאומי מס.

לפני שאת ניגשת להליך
תבקשי מב.ל את התיק ניכויים שלהם
ואז תבצעי את התאום מס ב2 שניות ויש לך אישור ביד.

תשאלי יועצת מס האם את צריכה להצהיר בתאום מס שב.ל זה המעסיק המשני שלך או העיקרי שלך
כי קצבת שמירת הריון נחשבת הכנסה מחליפת שכר.

• הוסף לסימניות
@תותים בלבן @A052
תודה על התשובות המפורטות רק שלא בדיוק הבנתי, כנראה לא הסברתי מספיק טוב את השאלה:
אני עובדת בעבודה יחידה, ולא משלמת מס בכלל בגלל נ.ז. של ילדים ותושבות, עכשיו אני בשמירה והשאלה היא, האם ב.ל. ידעו גם הם לא להוריד לי מס בכלל, כמו שהעבודה יודעת (ע"י טופס 101), או שאני צריכה איזה שהוא מסמך להעביר לב.ל ובלי זה הם לא ידעו ויורידו לי מס כאילו אין לי ילדים?

ושוב תודה רבה לכן ולכולם
רק בריאות ושמחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה