איפוא קונים??

• הוסף לסימניות
מי יודע היכן ניתן לרכוש אביזרים לילדים - בעיקר קסקטים וסיכות גדולות לשיער
אשמח מאד לדעת פרטים
ותודה לכולם!

• הוסף לסימניות
בב"ב יש חנות ברח' חזון איש 40 לא זוכרת את השם - לקסקטים
ויש את חוט ומחט לקישוטי שיער נהדרים בכל גודל!

• הוסף לסימניות
ראיתי קסקטים (לבּנים) ברייצ'ל.

• הוסף לסימניות
בערך 3 קסקטים
וסיכות בערך-17 (בצבעים וגדלים שונים)

• הוסף לסימניות
זה לא הרבה, אם את צריכה מגוון רחב ודברים מיוחדים כדאי לך לנסוע לר"ח כפר גלעדי בת"א לאורך כל הרחוב יש יבואנים של סדקית, דברים מהממים במחירים מצחיקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי20;875480:
מי יודע היכן ניתן לרכוש אביזרים לילדים - בעיקר קסקטים וסיכות גדולות לשיער
אשמח מאד לדעת פרטים
ותודה לכולם!
קסקטים יש היום כמעט בכל חנות של בנים. הבעיה שהם יחסיתף יקרים.
איפה שראיתי הכי זול בבני ברק זה בפריש (50 ש"ח)

אני הייתי נוסעת כמו שאמרו לך לכפר גלעדי. המחירים לא כ"כ מצחיקים אבל הם סבירים הרבה יותר.
גם באלנבי את יכולה למצוא כובעים כמו מגבעות לילדים במחירים ממש סבירים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;875543:
קסקטים יש היום כמעט בכל חנות של בנים. הבעיה שהם יחסיתף יקרים.
איפה שראיתי הכי זול בבני ברק זה בפריש (50 ש"ח)

אני הייתי נוסעת כמו שאמרו לך לכפר גלעדי. המחירים לא כ"כ מצחיקים אבל הם סבירים הרבה יותר.
גם באלנבי את יכולה למצוא כובעים כמו מגבעות לילדים במחירים ממש סבירים.

המסחר בכפר גלעדי, כמו בבאזר טורקי כמה את צריכה לעומת כושר העמידה על המקח שלך ושל המוכר, בגדול כולם יבואנים קטנים רוב הסחורה באיכות טובה והמחירים זולים ביחס למקובל.
זהו סתם מקום נחמד לשוטט בו ותמיד ניתן להשיג איזו מציאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;875553:
המסחר בכפר גלעדי, כמו בבאזר טורקי כמה את צריכה לעומת כושר העמידה על המקח שלך ושל המוכר, בגדול כולם יבואנים קטנים רוב הסחורה באיכות טובה והמחירים זולים ביחס למקובל.
זהו סתם מקום נחמד לשוטט בו ותמיד ניתן להשיג איזו מציאה.

הלכתי עם בעלי. (שהוא בהחלט סוחר..)
בעיקרון הם לא ששים למכור ליחידים וגם אחרי המריבות על המחיר זה יצא אולי שניים שלושה שקלים פחות מב"ב. (אני מדבר על כובעי מצחיה לילדים) הם כותבים מחירים ממש מוגזמים וככה שאת רונה בחצי מחיר זה מגיעה לקצת פחות ממחיר רגיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;875561:
הלכתי עם בעלי. (שהוא בהחלט סוחר..)
בעיקרון הם לא ששים למכור ליחידים וגם אחרי המריבות על המחיר זה יצא אולי שניים שלושה שקלים פחות מב"ב. (אני מדבר על כובעי מצחיה לילדים) הם כותבים מחירים ממש מוגזמים וככה שאת רונה בחצי מחיר זה מגיעה לקצת פחות ממחיר רגיל.

גם אני הלכתי עם בעלי(אני בהחלט סוחרת....)
היא שאמרתי באזר טורקי הכל ויכוחים גם על עצם המכירה (מכירה סיטונאית בלבד כתוב על השלט) וכמובן על המחיר.

• הוסף לסימניות
קסקטים וכובעים אפשר למצוא בכל פינה צריך רק לפקוח עיניים
סיכות/ושונים/סרטים וכד בכל חנות סידקית

הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה