- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1108844:כרום? או אקספלור?
XP? או וינדוס 7?
נכתב ע"י שלמה;1108862:פתח את Internet Explorer ולאחר מכן ללכת לתפריט כלים אפשרוית אינטרנט.
ללחוץ על כרטיסייה מתקדמת. > שחזור הגדרות מתקדם פעם אחת ולאחר מכן לחץ על לחצן איפוס
אישור כדי לבצע אתחול, סמן את הסימן על הגדרה אישי של מחיקה ואז ללחוץ על כפתור איפוס
סגור את האינטרנט.
נכתב ע"י CSDesign;1108866:ואם זה בכרום?![]()
נכתב ע"י שלמה;1108875:לחצו על מקש ה"חלון" + R (מופיע בצד שמאל של המקלדת).
הכניסו את השורה הזאת:
%UserProfile%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default
בתיקיית ברירת המחדל בבקשה למצוא קובץ בשם כמו "העדפות" ועכשיו רק צריכים לשנות את שם הקובץ מ " Preferences" ל" Preferences_old "
נכתב ע"י CSDesign;1108848:אני כבר חצי שנה מנסה לשנות את הדבר הנוראי הזה בכל דרך אפשרית.
לצערי לא נותר לי אלא להתמודד....![]()
נכתב ע"י CSDesign;1108882:לא הבנתי איפה להכניס את השורה הזו?
נכתב ע"י שלמה;1108884:מה איתך?
חצי שנה סובל בשקט?
אני סבלתי מזה כמה ימים עד שחפרתי ברשת למצוא את הפיתרון.
נכתב ע"י CSDesign;1108887:ועלי נגזר משמים למצוא אותו אחרי חצי שנה...
נכתב ע"י שלמה;1108875:לחצו על מקש ה"חלון" + R (מופיע בצד שמאל של המקלדת).
הכניסו את השורה הזאת:
%UserProfile%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default
בתיקיית ברירת המחדל בבקשה למצוא קובץ בשם כמו "העדפות" ועכשיו רק צריכים לשנות את שם הקובץ מ " Preferences" ל" Preferences_old "
נכתב ע"י שלמה;1108893:המזל שלך, זה שנזכרת בו אחרי שבעיה זו הציקה לניק אחר...
נכתב ע"י naomif;1108896:יש לי 'כרום' עם בעיה דומה, נפתח לי תמיד ב2 כרטיסיות, אחד של בבילון ואחד של 'sweet...' לא זוכרת את השם וכמה שניסיתי לא הצלחתי לסדר את זה.
עכשיו הכנסתי את השורה שכתבת ונפתח לי התיקייה של הdefault ולא מצאתי שם שום קובץ כזה, די חפרתי שם...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים