נכתב ע"י levy;1574412:מי יודע אילו חברות כשרות לפסח?
נכתב ע"י rachelf305;1574487:חוץ מאודם וגם צריך חדש - שזה דבר ששמים אותו בשפתיים
לבירור יסודי ובטוח להשנה (השנה כבר לא שאלתי אותו) אצל הרב זריצקי - 0548484044
נכתב ע"י סטודיו EG;1574521:כשאני שאלתי שאלו אותי בחזרה.. האיפור ראוי למאכל?-חשבתי שהרב צוחק..
הוא אמר כשר לפסח צריך רק מה שראוי למאכל..
וסתם בשביל הקטע.. מישהי יכולה לומר לי מה הקשר של אקנומיקה כשר לפסח?![]()
נכתב ע"י היכל הקודש;1574559:שאלה לגולשים ??? האם ניתן להשיג בבני ברק קרם או ג'ל לשיער כשר לפסח בכל הכשר שרק יהיה, דחוף ביותר תודה מראש לעונים.
נכתב ע"י סטודיו EG;1574521:כשאני שאלתי שאלו אותי בחזרה.. האיפור ראוי למאכל?-חשבתי שהרב צוחק..
הוא אמר כשר לפסח צריך רק מה שראוי למאכל..
לפסח?![]()
נכתב ע"י אילה לב;1574571:תשימו לב, זה נכון לגבי איפור, אך לא לגבי בושם,
בושם אסור לשימוש בפסח ויש למוכרו לגוי, על פי מה שידוע לי.
נכתב ע"י wald;1574575:לא בטוחה שאני זוכרת במדויק, אבל שווה לבדוק
נראה לי שבעלי שאל שנה שעברה ספציפית על בושם ואמרו לו שזה כמו איפור, שלא ראוי למאכל כלב ולכן אין בעיה.
בל"נ רוצה לבדוק שוב ואם תהיה לי תשובה מעודכנת אכתוב כאן.
נכתב ע"י חמדה;1574539:זה נכון, אולם מאחר וחמץ נאסר אף בהנאה, יש לשים לב שלא יהיה אף תערובת חמץ... (ומכאן ההדגשה שלי על הקרם לחות. פעמים רבות ויטמין E מופק מנבט חיטה, וזה תערובת חמץ האסורה בפסח)
נכתב ע"י אילה לב;1574576:אני כמובן אשמח לדעת שיש היתר כזה,
אל תשכחי לעדכן!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים