דרוש מידע איפור ללא ניקל

• הוסף לסימניות
יש אולי למישהו מידע על איפור ללא ניקל אם ניתן להשיג ואיפה מניסיון? (עבור בחורה שאלרגית לניקל ברמה גבוהה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
יש אולי למישהו משהו מניסיון?
מדובר באלרגיה ברמה שלא כ"כ מאפשרת לקחת סיכון.....
הם טוענים שהמוצרים שלהם על בסיס מינרלים וכדו
מתאים לרגישות
אבל כמובן תבררי
תשאלי את חנות האיפור "סטייליש" (נשמע שהם עומדים מאחורי הייצור של זה)
אני קניתי מהם את הסומק, הוא מהמם אבל לא עמיד .

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הם טוענים שהמוצרים שלהם על בסיס מינרלים וכדו
מתאים לרגישות
אבל כמובן תבררי
תשאלי את חנות האיפור "סטייליש" (נשמע שהם עומרים מאחורי הייצור של זה)
אני קניתי מהם את הסומק, הוא מהמם אבל לא עמיד .
תודה רבה! אני אברר בעז"ה
הבעיה שברוב החנויות לא מבינים כ"כ במה מדובר לכן שאלתי אם יש למישהי מניסיון.... אבל אם זה שלהם אולי יהיה עם מי לדבר....

• הוסף לסימניות
יש אולי למישהו מידע על איפור ללא ניקל אם ניתן להשיג ואיפה מניסיון? (עבור בחורה שאלרגית לניקל ברמה גבוהה)
לי יש רגישות גבוהה לניקל
אבל הרופאה אמרה לי שזו רגישות שרק במגע עם העור
ולא היה נשמע שמדובר במוצרי קוסמטיקה
שתשאל את הרופאה

• הוסף לסימניות
לי יש רגישות גבוהה לניקל
אבל הרופאה אמרה לי שזו רגישות שרק במגע עם העור
ולא היה נשמע שמדובר במוצרי קוסמטיקה
שתשאל את הרופאה
בברור עם רופאת אלרגיה בהחלט מדובר גם במוצרי קוסמטיקה כגון איפור וכדו'
וגם מניסיון (התנפחות ברמה קשה לאחר איפור....)
מדובר באלרגיה לא רגישות.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה