התייעצות לימודי איפור מקצועיים- רווחי?

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מאוד מאוד אוהבת את תחום האיפור (למדתי איפור עצמי, ומאפרת כל פרצוף שזז מולי)
רציתי להתקדם קצת וללכת ללמוד איפור מקצועי יותר
הייתי רוצה לדעת האם זה רווחי?, הרי לומדים קורס של 8500-9000 ש"ח, מתחילים לקחת 150 ש"ח בערך על איפור, יוצא שגם אם בהמשך מעלים את המחירים קצת צריך לעשות בערך 40 איפורים (סליחה על הדקדוקיות) רק כדי לכסות את הקורס (בלי בלאי המוצרים..).
כמו כן, אני מתכננת ללמוד בשנה הבאה מקצוע רציני יותר כמו תכנות/ ראית חשבון, כך שלא יהיה לי הרבה זמן לעבוד בזה (שעה ביום אולי),
האם כדאי לי להשקיע כאלו סכומים בשביל תחביב שאולי יביא לי כמה מאות שקלים???
כמו כן הייתי רוצה לדעת כמה סיכוי יש להיות מקצועית וידועה בתחום ללא סמארטפון.....?????
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
עוקבת

• הוסף לסימניות
אני למדתי איפור אחד על אחד אני חושבת שלא חיבים לללמוד בבית ספר לאיפור
ואפילו זה קצת מיותר מציעה ללכת להשתלמויות או לעבור עוד קורס פרטי
העיקר זה הביטחון שיש לך ותמשיכי לרוץ על זה
בקשר לסמרטפון גם אותי זה מענין הנושא

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מאוד מאוד אוהבת את תחום האיפור (למדתי איפור עצמי, ומאפרת כל פרצוף שזז מולי)
רציתי להתקדם קצת וללכת ללמוד איפור מקצועי יותר
הייתי רוצה לדעת האם זה רווחי?, הרי לומדים קורס של 8500-9000 ש"ח, מתחילים לקחת 150 ש"ח בערך על איפור, יוצא שגם אם בהמשך מעלים את המחירים קצת צריך לעשות בערך 40 איפורים (סליחה על הדקדוקיות) רק כדי לכסות את הקורס (בלי בלאי המוצרים..).
כמו כן, אני מתכננת ללמוד בשנה הבאה מקצוע רציני יותר כמו תכנות/ ראית חשבון, כך שלא יהיה לי הרבה זמן לעבוד בזה (שעה ביום אולי),
האם כדאי לי להשקיע כאלו סכומים בשביל תחביב שאולי יביא לי כמה מאות שקלים???
כמו כן הייתי רוצה לדעת כמה סיכוי יש להיות מקצועית וידועה בתחום ללא סמארטפון.....?????
תודה מראש!
הייי אני הייתי בדיוק בסיטואציה שלך לפני שנתיים ... נורא רציתי ללמוד איפור או כל תחום ביוטי וקוסמטיקה שהוא גם אומנותי כגון (ציפורניים , שיער , טיפולי פנים וכו....) . מצד שני ההורים רצו שאני אלמד מקצוע לחיים משו ריאלי , להפעיל את השכל וכו .. אז הלכתי ללמוד תכנות בסמינר ומהצד למדתי איפור אצל הודיה ביסמוט מזרחי .. שהיא נדירהה אגב.. יש לה מלאאא סבלנות ! .. בקיצור השילוב היה קצת קשה כי מצד אחד לימודים עד מאוחר מצד שני קריירת האיפור שמאד רציתי להצליח בה ... אבל ברוכשם הצלחתי לתזז בין שני המקצועות וכשהיה לי יום עם הרבה לקוחות נניח משפחה שלמה לחתונה , היה שווה לי לצאת באמצע הלימודים ולרוץ לאפר ... כי זה שווה לי את הפרסום והכסף.. אבל היו כאלו שלא רצו לשלם הרבה או פחות בנות אז ידעתי לומר להן לא , ושהיומן שלי עמוס...😉.
ברוכשם היום יש לי באיפור הרבה עבודה ! אני חושבת שכיסיתי די מהר את הכסף של הקורס ... העדפה שלי זה בעזרת השם כעבודה לחיים זה להיות מאפרת ולא מתכנתת ... היו שאמרו לי חבל שלמדת תכנות ..(לא חבל בכלל! ) אי אפשר לדעת איפה זה יתפוס אותי בחיים ... בואי נאמר שלא כל אחת היתה בנויה ללמוד שתי מקצועות ביחד ועוד אחרכך לשלב את זה באופן במעשי בין עבודה ללימודים .... כל הזמן שואלים אותי איך עשיתי את זה ביחד ... אבל צלחתי את זה ברוכשם ובעזרת השם !
אז אם את מרגישה שאת מסוגלת לשלב .... למה לא ?! זה כיף ושחרור לעשות דברים שאוהבים ...
אז בהצלחה לך....😊👍

• הוסף לסימניות
אני למדתי איפור אחד על אחד אני חושבת שלא חיבים לללמוד בבית ספר לאיפור
ואפילו זה קצת מיותר מציעה ללכת להשתלמויות או לעבור עוד קורס פרטי
העיקר זה הביטחון שיש לך ותמשיכי לרוץ על זה
בקשר לסמרטפון גם אותי זה מענין הנושא
היי
איך אפשר ליצור קשר ?
הטלפון לא זמין .....

• הוסף לסימניות
הי,
אני גם ממש מתענינית בתחום אשמח לשמוע האם מישהי מכירה מקום טוב ללמוד בו את תחום האיפור אבל חשוב לי מאוד שהקורס ישלב גם את כל העניין של השיווק והפרסום שזה לא פחות חשוב מלימוד האיפור בעצמו.
אשמח לשמוע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה