ענו לך ? אני בדיוק מתלבטת בין שניהם**אני לא נכנסת להאם זה מותר או אסור
שכל אחת תלך לפי הרב שלה**
יש מישהי שנסתה את שתי החברות הנ"ל
ויודעת להמליץ איזו חברה עדיפה
וגם על מוצרים הכי שימושיים?
יעזור לי מאודד
תודה חברות
ולכן זה לא שלהם ספציפית, אלא כל הקונספט של איפור לשבת.(מהסיבה ההילכתית שהעור צריך להיות יבש לחלוטין בלי איפור /לחות כלל!
לדוג' אין מצב רק "לחזק" את המייקאפ האמיתי ששמתי אתמול עם המייקאפ שלהם)
זה בדיוק למה מותר בשבתיש לי כמעט את כל הסדרה של שאבעס מייקאפ
לא ממליצה בכלל, לא שימושי בעליל!
האיפור לא מתקבל על הפנים יפה, בטח לא עם המברשות המובנות שלהם.
(מהסיבה ההילכתית שהעור צריך להיות יבש לחלוטין בלי איפור /לחות כלל!
לדוג' אין מצב רק "לחזק" את המייקאפ האמיתי ששמתי אתמול עם המייקאפ שלהם)
אכןזה בדיוק למה מותר בשבת
בדקתי לפני כמה שנים ולאשכנזיות אין היתר כזהמבחינה הלכתית בציבור האשכנזי מתירים?
מישהי יודעת?
מבחינה הלכתית בציבור האשכנזי מתירים?
מישהי יודעת?
לא כ"כ פשוט להתשמש, אבל גם לא איסור גורף.בדקתי לפני כמה שנים ולאשכנזיות אין היתר כזה
אבל תנסי אולי לבדוק עם הרב שלכם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים