• הוסף לסימניות
איפה קונים איפור איכותי בבני ברק?
ואיזה חברות מומלצות?

תודה מראש לכל העונים!

• הוסף לסימניות
יש הרבה חנויות שמוכרים איפור אבל לדעתי איפור טוב לא תמיד קשור למחיר אלא בהתאמה אישית
לדעתי גם לא כל בעלת חנות יודעת להתאים
והכי טוב זה לנסות מה הכי טוב לך
אצלי למשל הזולים מחזיקים יותר טוב מכל היקרים שניסיתי..... במיוחד אודם ומייקאפ

• הוסף לסימניות
ILMEKEAG אני מאוד מרוצה מרוב האיפור שלהם חוץ ממסקרה, אודם כי אין להם עמיד.
ממוקם בדובק

• הוסף לסימניות
דיוטי פרי באלישע זולה מאד ומחזיקה מגוון מותגים שהוכיחו עצמם.

כל אחת תמליץ על הפייבורייטים שלה. הניסיון שלי הוכיח שמייקאפים של אליזבט ארדן או הלנה רובינשטיין הכי מחמיאים לי.
פודרה - מרוצה מאד מאליזבט ארדן, אבל אחותי המאפרת גילתה לי רז מקצועי: פודרה וטאלק הם היינו הך, ושניהם מבצעים את אותה עבודה.
אודם דווקא יש לי של קרליין שנחשבת לחברה פשוטה ואני די מרוצה (לשם עמידות מושחת תחילה את השפתיים במייקאפ ומעל שכבת אודם).
מסקרה - קליניק ולנקום הוכיחו עצמן אצלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוצניקית;959512:
איפה קונים איפור איכותי בבני ברק?
ואיזה חברות מומלצות?

תודה מראש לכל העונים!

כל אחת אוהבת משהו אחר :)
ההמלצה שלי לכי לניו פארם. (יש שם מבצעים) תבקשי את ריקי היא מתאימה איפור מהמם!
הלכתי לשם עם אחותי ויצאנו ממש מרוצות!
צריך לברר באיזה יום היא נמצאת.

אה.. היא דיילת של לוריאל. (נכון שלא נחשב יוקרתי אבל אני מאוד מרוצה מהמוצרים חוץ מאוד אמיד של ריבלון)

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש מכירה בבירנבוים. המוכרת היא גם מאפרת כלות והמחירים זולים מאד

• הוסף לסימניות
יש את הקוסמטיקה הירושלמית
ברחוב נחמיה בראשון ורביעי 18:00-24:00.
מתאימה איפור מאאד יפה! ובמחירים מעולים!!! (גם החברות היקרות).

• הוסף לסימניות
מה הכתובת של הדיוטי פרי באלישע?
או אם מישהי יודעת טלפון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה