שיתוף בתהליך איפיון

• הוסף לסימניות
characters_os.jpg
characters_os.jpg

• הוסף לסימניות
יששש קיבלנו עוד

איזה כיף שהעלית! נפלא

• הוסף לסימניות
מדהים ברמווות

• הוסף לסימניות
סגנון קו אחר לא?
ממש יפה!
אגב הילדים שלי כ''כ אוהבים את הקומיקס שלך בקינדליין

• הוסף לסימניות
ככה מארק טווין היה נראה?
אדיר
אין לי מילה אחרת
פשוט אדיר ברמות אחרות.

אגב, פתאום יורד לי האסימון..
כשהייתי ילדה היו גלויות כאלו של קופ"ח כללית, עם כל מיני פתגמים ולידם ציורים.
לדוגמא "לא יוצא בלי שומר ראש" וליד זה ציור של ילד על אופניים עם קסדה.
וואו איך אהבתי את הציורים האלו.. הייתי מסתכלת עליהם שעות
ופתאום אני קולטת שזה בדיוק הסגנון שלך
אתה איירת אותם אי אז?

• הוסף לסימניות
ככה מארק טווין היה נראה?
אדיר
אין לי מילה אחרת
פשוט אדיר ברמות אחרות.

אגב, פתאום יורד לי האסימון..
כשהייתי ילדה היו גלויות כאלו של קופ"ח כללית, עם כל מיני פתגמים ולידם ציורים.
לדוגמא "לא יוצא בלי שומר ראש" וליד זה ציור של ילד על אופניים עם קסדה.
וואו איך אהבתי את הציורים האלו.. הייתי מסתכלת עליהם שעות
ופתאום אני קולטת שזה בדיוק הסגנון שלך
אתה איירת אותם אי אז?
אכן, מודא באשמה :)...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה