היכל הקודש
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ק;1507451:מה את לא מרוצה ממנו אני דווקא כן לדעתי הוא אחלה איציק שבעולם
נכתב ע"י שושיה;1506946:לא צילמת אותו בזווית מחמיאה כלל, אין קשר בין הכותרת למצולם, למרות שהתמונה טובה.
נכתב ע"י ישראל ק;1507491:לא שאיכפת לי שיגיד על התמונה שזה לא טוב כי לי זה דווקא עוזר ללמוד מאחרים, אבל רק שיחליט כי בסוף הוא כותב שהתמונה טובה...
נכתב ע"י ישראל ק;1507672:תודות לכולם...
נכון שהשיער למעלה נשרף, תגידו לדעתכם אין יותר מדי תאורה על המצח שלו כך זה נראה לי
שזה מה שהרס לגמרי את התמונה, דרך אגב לא הבאתי את התמונה הזאת בתור
''צילום-מקצועי'' אבל בסופו של דבר היה שווה להעלות את התמונה אך ורק בשביל ללמוד
לעתיד בכל אופן תודה לכולכם.
נכתב ע"י ישראל ק;1507672:תודות לכולם...
נכון שהשיער למעלה נשרף, תגידו לדעתכם אין יותר מדי תאורה על המצח שלו כך זה נראה לי
שזה מה שהרס לגמרי את התמונה, דרך אגב לא הבאתי את התמונה הזאת בתור
''צילום-מקצועי'' אבל בסופו של דבר היה שווה להעלות את התמונה אך ורק בשביל ללמוד
לעתיד בכל אופן תודה לכולכם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים