איציק קנטי המורה לצילום הכי טוב...

• הוסף לסימניות
נכון או לא אה אין על איציק המתוק שלנו......

קבצים מצורפים

• IMG_5591 (640x496).jpg
    KB 174 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לא צילמת אותו בזווית מחמיאה כלל, אין קשר בין הכותרת למצולם, למרות שהתמונה טובה.

• הוסף לסימניות
מה את לא מרוצה ממנו אני דווקא כן לדעתי הוא אחלה איציק שבעולם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ק;1507451:
מה את לא מרוצה ממנו אני דווקא כן לדעתי הוא אחלה איציק שבעולם

יכול להיות שהוא מורה נהדר

הצילום שלך (התמונה) גרועה
לזה התכוון המשורר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1506946:
לא צילמת אותו בזווית מחמיאה כלל, אין קשר בין הכותרת למצולם, למרות שהתמונה טובה.

לא שאיכפת לי שיגיד על התמונה שזה לא טוב כי לי זה דווקא עוזר ללמוד מאחרים, אבל רק שיחליט כי בסוף הוא כותב שהתמונה טובה...

• הוסף לסימניות
התמונה טכנית אולי לא רעה- לא מטושטשת וכו'

אבל- היא לא מחמיאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ק;1507491:
לא שאיכפת לי שיגיד על התמונה שזה לא טוב כי לי זה דווקא עוזר ללמוד מאחרים, אבל רק שיחליט כי בסוף הוא כותב שהתמונה טובה...

הוא לא אמר שהתמונה לא טובה, הוא אמר שהמצולם נראה שם לא טוב, ואולי היה עדיף לצלם אותו אחרת כך שיראו שם את "המורה לצילום הכי טוב..."

• הוסף לסימניות
התכוונתי שהתאורה די טובה, וגם הקומפוזיציה, הזווית לא מחמיאה למצולם, השער למעלה שרוף, בקיצור לא הייתי שמה תמונה כזו באלבום, בחיים.

• הוסף לסימניות
איציק היה קורא לזה פוטו רצח
או פורטרט בלי נשמה.

• הוסף לסימניות
תודות לכולם...

נכון שהשיער למעלה נשרף, תגידו לדעתכם אין יותר מדי תאורה על המצח שלו כך זה נראה לי

שזה מה שהרס לגמרי את התמונה, דרך אגב לא הבאתי את התמונה הזאת בתור

''צילום-מקצועי'' אבל בסופו של דבר היה שווה להעלות את התמונה אך ורק בשביל ללמוד

לעתיד בכל אופן תודה לכולכם.

• הוסף לסימניות
בכל אופן תודה על התמונה.. נחמד לראות את הפרצוף המוכר על המסך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ק;1507672:
תודות לכולם...

נכון שהשיער למעלה נשרף, תגידו לדעתכם אין יותר מדי תאורה על המצח שלו כך זה נראה לי

אז מה היתה בעצם מטרת ההעלאה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ק;1507672:
תודות לכולם...

אני רואה שאתה באמת רוצה ללמוד ולהתקדם
אז טיפ
כשאתה מעלה תמונות תעלה רק כזו תמונה שאתה חושב שהיא סופר מקצועית בשבילך- על כזו תמונה כשיערו לך זה יוכל באמת לקדם וללמד אותך כי הרי אתה חשבתה שהיא בסדר והנה אמרו לך אחרת....
לעומת התמונות שאתה כבר יודע לסנן ולהבין ולהסביר לעצמך מה הבעיה בהם - מה טעם להעלות אותם?
תמשיך ללמוד ולהתקדם ובקרוב בקרוב תעלה תמונות סופר מקצועיות כמו שאתה באמת אוהב ורוצה
הצלחות
*ואין על המורה הזה השיעורים והגישה שלו נכנסו לי לדם, תהנה ותנצל כל רגע

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההסברים אני צלם מתחיל וחדש אז פשוט שאני לא מבין מה מקצועי יותר ומה פחות אבל לומדים ב''ה תודה לכולכם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה