באמת היה לכם נסהייתי באיקאה ראשל"צ השבוע.
בכניסה-יש תור כי כל אחד ממציא תו ירוק.
למזלנו-לא בודקים אותו/סורקים, רק מעיפים מבט שאכן קיים...
ומה הבעיה שסורקים?באמת היה לכם נס
כי אנחנו נסענו לסניף בנתניה
לקחתי בשביל זה חופש חופש מהעבודה ,תכננו קניה רצינית
ונאלצנו לחזור הביתה הם ממש סרקו אחד אחד.
אוייייישבאמת היה לכם נס
כי אנחנו נסענו לסניף בנתניה
לקחתי בשביל זה חופש חופש מהעבודה ,תכננו קניה רצינית
ונאלצנו לחזור הביתה הם ממש סרקו אחד אחד.
נראה לי שלא דרשו ת.ז בכלל רק תו ירוקאויייייש
ניסיתם לפחות??
כי קרה לי גם שנכנסתי למקום עם מישהי, שתינו הצגנו את אותו תו בדיוק,
סרקו אותו!!!!!!!!!
הצוות היה עם פנים רציניות, ביקשו ת.ז. וכו'.
והעבירו אותנו , אין סינכרון בסריקות
פעם אחרת ישבתי במסעדה, הצגתי תו שלא שייך לי, ביקשו ת.ז., הגשתי ת.ז. שכמובן לא תואמת את המספר שעל התו...
הפקידה "השוותה" בין המספרים והכניסה אותי.
תמיד שווה לנסות, אחרי הכל-אנחנו במדינת ישראל![]()
נראה לי שלא דרשו ת.ז בכלל רק תו ירוקאויייייש
ניסיתם לפחות??
כי קרה לי גם שנכנסתי למקום עם מישהי, שתינו הצגנו את אותו תו בדיוק,
סרקו אותו!!!!!!!!!
הצוות היה עם פנים רציניות, ביקשו ת.ז. וכו'.
והעבירו אותנו , אין סינכרון בסריקות
פעם אחרת ישבתי במסעדה, הצגתי תו שלא שייך לי, ביקשו ת.ז., הגשתי ת.ז. שכמובן לא תואמת את המספר שעל התו...
הפקידה "השוותה" בין המספרים והכניסה אותי.
תמיד שווה לנסות, אחרי הכל-אנחנו במדינת ישראל![]()
טיפ:נראה לי שלא דרשו ת.ז בכלל רק תו ירוק
אבל הגענו לכניסה כולנו ביחד ככה שלא היה אפשרות להעביר את התו מאחד לשני מול העניים שלהם![]()
מניחה שהמדיניות בכל חנויות הרשת זהה.מישהו יודע על נתניה- אם דורשים תו ירוק?
המסעדה באשתאול נפתחה?
לפני שבוע- יום חמישי היה סגורמה לגבי המסעדה? פועלת כרגיל?
הייתי בחמישי שעבר ודורשיםמישהו יודע על נתניה- אם דורשים תו ירוק?
עזרת לי מאודאתמול בנתניה לא ביקשו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים