דרוש מידע איקאה ראשלצ או נתניה

• הוסף לסימניות
אני מחר בבוקר בבני ברק ורוצה לנסוע עם בעלי והילדים לאיקאה
1 - מה יותר קרוב, נתניה או ראשון לציון
2 - מה יותר גדול ויפה משניהם
3 - מה יותר היימיש (אוכל וצניעות)
אשמח לתשובותכם!!!

• הוסף לסימניות
נראה לי שלנתניה יש יותר נגישות.
וכן יותר רגוע שם.
בחופש אני לא יודעת מה קורה.

• הוסף לסימניות
1. תלוי מאיזה איזור בב"ב
לנתניה יש לך קו ישיר
ולראשל"צ את צריכה לסוע ב-2 אוטובוסים (המעלה ששניהם עירוניים לא צריך לקפל עגלות וכד')
2. נתניה קצת יותר משופץ
אבל נראה לי גם יותר עמוסס
וראשל"צ אולי יותר גדול
3. ההכשר בראשל"צ קהילות
ובנתניה נקרא גם אבל בלי תעודת כשרות

• הוסף לסימניות
שנה שעברה הייתי בנתניה בבין הזמנים ולא היה כ"כ עמוס, היו הרבה חרדים אבל גם הרבה לא..

• הוסף לסימניות
נסעתי גם לנתניה וגם לראשון
משום מה לראשון היה לי יותר קל להגיע (אולי אני לא מודעת לסדרי תחבורה אחרים, אשמח שייידעו פה)
לנתניה 613 - ומשם יש מוניות שירות למקום
לראשון יש 351 לאשדוד שעובר בראשון, משם לקחנו מונית (יש איזה אוטובוס, אבל זה נראה לי כל הרבה מאד זמן והרבה הטלטלות, במיוחד אם את חוזרת עם חבילות.)
המונית עולה בערך 50 ש"ח

• הוסף לסימניות
חד משמעית הסניף בנתניה יותר מוצלח
מבחינת סדר וארגון וגם באוירה.

• הוסף לסימניות
הייתי בכל אחד מהם כמה פעמים
לא שמתי לב שיש הבדל ביניהם מבחינת גודל או ארגון
העתק הדבר ממש

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
לאיזה סניף הכי קל להגיע מירושלים?
יש למישהו מושג על הסעות מאורגנות?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
לאיזה סניף הכי קל להגיע מירושלים?
יש למישהו מושג על הסעות מאורגנות?
כמובן שראשון לציון.
אני לא מבינה למה הירושלמיות תמיד מחפשות הסעות ;), זה לא כל כך רחוק!
יש קו 431 פעם בשעה מתחנה מרכזית, 50 ד' נסיעה, ואחכ קו 84 מתחנה מרכזית ראשלצ, פחות מ10 ד' נסיעה ואת שם. סה"כ שעה....
כמובן שבשעות העומס זה לוקח יותר, אבל לא הרבה יותר. אתמול באמצע הצהריים לקח לחברה שלי שעה ועשרה.
אבל שימי לב להגיע מספיק מוקדם למרכזית כי לפעמים האוטובוס לא מכיל את כולם וחלק נשארים להמתנה של שעה בתחנה. יש קו נדמה לי 433 חצי שעה אחריו אבל לא שוה לעלות עליו כי הוא מאסף, בערך שעה וארבעים ד' נסיעה.
עוד משהו- האוטובוס הישיר מראשון לירושלים הוא רק עד שעה מסויימת בערב. תבדקי את זה מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה