• הוסף לסימניות
איך מגיעים לאיקאה מב"ב בתח"צ? מענין שם לילדים?

• הוסף לסימניות
אם יש לך כסף / תקציב יכול להיות להם מענין מאד...
הם כל הזמן יגידו אמא תקני לי..
אבל דוקא רעיון לבילוי להקציב לכל ילד סכום כסף ושילמד להסתדר עם התקציב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1053486:
איך מגיעים לאיקאה מב"ב בתח"צ? מענין שם לילדים?

בראשון או נתניה? האמת שאני לא יודעת בתח"צ, רק שלא יודעת מה יש לילדים לעשות שם, סה"כ זה תצוגת קניות רחבת ידיים אבל לא ידוע לי על פעילות כלשהי לילדים, ויש שם מסעדה בהכשר בית יוסף נדמה לי.

• הוסף לסימניות
יש שם משחקיה

• הוסף לסימניות
לסניף בנתניה אפשר לנסוע בקו 613 של חברת נתיב אקספרס , יש להם תחנה די קרוב.
מספר הטלפון שלהם לבירור זמנים וכ"ו - 1599-559559

• הוסף לסימניות
לסניף פלמחים אפשר לסוע מגשר רמת אלחנן/ קוקה קולה בקו 164 (ניקוב רגיל) ואח"כ עוד קו אני לא זוכרת במדויק.
יש שם משחקיה לילדים, מסעדה כשרה ומחלקה לריהוט חדרי ילדים מושכת במיוחד...

• הוסף לסימניות
תעשו לי טובה, זה מקום מאוד מאוד נחמד אבל ממש לא לילדים.
מה יש להם לחפש שם?

• הוסף לסימניות
לדעתי כן אפשר להביא ילדים, אבל לדעת שצריך להתמודד איתם וזה לא יהיה כמו טיול זוגי.
אני הייתי פעם עם ילדה אחת. ואח"כ עם שתיים.
ותמיד מסתובבים שם עוד הרבה ילדים.
-יש משחקיה בחינם - הכניסה לילדים גמולים מחיתולים ועד לגובה 1.20 מטר, בדיוק! הזמן לשהות - 60 דקות.
-בחודשים אלו, יולי ואוגוסט, יש כל שעה וחצי הפעלה לילדים, נחמד. אפשר לראות באתר איקאה רשימה. לא כל הפעילויות מתאימות לחרדים.
- המסעדה בהכשר בית יוסף . לתשומת לב. אבל לא היינו היחידים שישבנו שם עם אוכל שהבאנו מהבית.
- מתחם החדרי ילדים - מענין ונגיש. אני הסברתי לביתי, שזוהי "המשחקיה לילדים גדולים" שלא יכולים להכנס למשחקיה של הקטנים.

וסתם כך, אפשר להסתובב להנות ולהרגיש כל ספה, כל מיטה, כל כיסא וכל מגירה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1053785:
-יש משחקיה בחינם - הכניסה לילדים גמולים מחיתולים ועד לגובה 1.20 מטר, בדיוק! הזמן לשהות - 60 דקות
אכן. ויש בה מסך טלויזיה ענק. אם זה מתאים למישו------ :rolleyes:

• הוסף לסימניות
וסתם, למה לפתוח להם את העיניים עד כדי כך??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1053790:
וסתם, למה לפתוח להם את העיניים עד כדי כך??
טוב, זה כבר עניין תוך-מגזרי.
לעומת זאת, הבעיה שהעלתי היא כלל מגזרית. :eek:

• הוסף לסימניות
אם מדובר בחשיפה- הכל מגזרי רק במינוני רגישות שונים. אבל תאמיני שיש כאלה שגם זה לא מפריע להם :(

• הוסף לסימניות
טוב, אני לא חשבתי על הדברים שכתבתם (אף פעם לא נכנסתי למשחקייה...), רק סתם כך, כמה זמן יכולים ילדים להסתובב בחנות? זה הרי ימאס להם אחרי כשעה, ואז מה?
מבוגרים יכולים לטייל שם החל משעתיים ועד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1053799:
אבל תאמיני שיש כאלה שגם זה לא מפריע להם :(
מאמינה---- אבל מבחינתי אלו כבר לא נקראים 'תוך מגזרי' אלא-----

• הוסף לסימניות
הסתובבנו שם פעם עם הילדים, בלי לקנות כלום.
סתם כי עברנו שם בחזור מאיזה טיול, והיה לנו מוקדם מדי מכדי לחזור הביתה.
הילדים נהנו לעבור בתצוגות, לגעת בכל דבר, לבדוק איך נפתחות הדלתות בלחיצת יד, למדוד את כל הספות. זה גם כן סוג של הנאה :)
הם זוכרים את זה כטיול מאד מוצלח.

לא הרגשתי שנפקחו להם העיניים יותר מדי. הם לא חשבו בכלל על האופציה לבקש לקנות. וגם אם כן, זו לא חנות משחקים, זו חנות רהיטים.
אם כבר, זה מוציא את העיניים לנשים...

אגב, למי שרוצה - הגלידה שם בהכשר הרב לנדא. לא בדקתי את הגביעים, כי ממילא לא קנינו כלום.

• הוסף לסימניות
תודה על המידע, באמת לא כ"כ נראה לי מתאים מכמה בחינות (מגזרית וכד'..)
יש לכם רעיון אחר למקום נחמד לא יקר באזור גוש דן, מעדיפה משהו סגור, לא בסגנון פארק?

תודה!

• הוסף לסימניות
יש ג'ימבורי באזור התעשיה פתח תקווה (הבת שלי היתה שם בטיול מהגן הבנתי שזה מקום מקסים)
אבל אני לא יודעת איזה ציבור מגיע לשם
אם מישהו מכיר את המקום אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
הבת שלי (בת 4 וחצי) מתחננת ללכת לאיקאה :)
יש שם משחקייה נהדרת ומושכת.
וחוץ מזה, זה טיול נחמד כזה אינסופי..

• הוסף לסימניות
לאיקאה נוסעים כדי לספר לכולם שהינו שם...

• הוסף לסימניות
יש עוד רעיונות למקום נחמד ולא יקר באזור המרכז? משהו סגור ולא פארק.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה