- - - איקאה - - -

• הוסף לסימניות
יש גם את האתר הזה http://www.markivim.co.il/ עבור הובלות.

עוד בקשר לאיקאה.
אני מחפשת ריהוט גן. משהו יודע למה באתר שלהם אין דבר? בעבר הלא רחוק הוא היה מפוצץ!!

• הוסף לסימניות
חבל בדיוק היום נגמר המבצע בהום סנטר על ריהוט גן 50%. עשיתי שם קניה מוצלחת היום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1350246:
חבל בדיוק היום נגמר המבצע בהום סנטר על ריהוט גן 50%. עשיתי שם קניה מוצלחת היום.

גם זה משמים
תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
אני צריכה קנייה ממש קטנה. לא משתלם לי לשלם על ההובלה יותר מהסכום של המוצר בעצמו. אם יש פה מישהי שנוסעת גם ככה אולי ישתלם לה לעשות את זה במחיר נמוך יותר.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אולי יש מישהי שנוסעת ומוכנה להביא לי משהו קטנטן?
(פתוחה לשמוע הצעות מחיר...)

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות קניה באיקאה ב 5000 ש"ח
ואני מחפש משהו שגר בבני ברק או בסביבה שגם רוצה לקנות ב5000 ואז הם מבצעים לך את הקניה
ושולחים לך את זה ( הפלוס שאתה לא צריך לבוא לשם אלא אתה מזמין דרך המחשב ורגיל דרך המחשב עולה לך 7% וכאן זה בחינם , וגם שבמקום שהמשלוח יעלה לך 5% זה עולה 3% )
אז אני חושב שזה מאוד שווה

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין או בשני או בשלישי
מי שחושב שיעדכן
חבל לפספס

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין או בשני או בשלישי
מי שחושב שיעדכן
חבל לפספס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה