• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם יש לאיקאה אתר או קטלוגים שאפשר לראות מוצרים דרכם
או שצריך ליסוע עד לסוף העולם???

• הוסף לסימניות
פשוט תקלידי ב-Google "איקאה" ותמצאי את אשר חיפשת.

• הוסף לסימניות
יש להם גם קטלוג מאוד מפורט שיוצא אחת לשנה.
מעבר לזה, זה לא סוף העולם.
אם מישהו מעוניין בפרטים של הסעות נתניה-בני ברק-נתניה שיוצאות כל שעה אני יכול לכתוב כאן.
15 ש"ח לכל צד. ומנתניה צריך לקחת עוד מונית שירות ב-5.5 ש"ח..
זה לא כזה נורא.

• הוסף לסימניות
הקטלוג שלהם נראה לי כל שנה, מחולק כנעט בכל חלקי הארץ??? או שאני טועה??? ורק באיזור מסויים.

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני יודע, רק בנתניה. בדיוור ישיר.

• הוסף לסימניות
התכוונת אולי באיזור 09 שזה כולל את נתניה גם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;311022:
יש להם גם קטלוג מאוד מפורט שיוצא אחת לשנה.
מעבר לזה, זה לא סוף העולם.
אם מישהו מעוניין בפרטים של הסעות נתניה-בני ברק-נתניה שיוצאות כל שעה אני יכול לכתוב כאן.
15 ש"ח לכל צד. ומנתניה צריך לקחת עוד מונית שירות ב-5.5 ש"ח..
זה לא כזה נורא.
קטלוג 2010 כבר מופיע באתר ואפשר לדפדף בו חופשי ממש נחמד,
למה לטרוח אם אפשר בלחיצת כפתור להתרשם, ואז להחליט אם שווה לנסוע.....

• הוסף לסימניות
והוא חולק לא רק באזור 09.

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין את הקטלוג אליך הביתה ג"כ בקישור הנ"ל למטה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה