מידע שימושי איקאה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם אפשרי להזמין באיקאה דרך האתר או טלפוני?
ואיך מגיעים מירושלים לסניף אשתאול ליד בית שמש?

• הוסף לסימניות
כרגע בגלל שהחנויות נפתחו וכנראה היו עומס הזמנות באתר- הם לא נותנים להזמין מהאתר.
יש אפשרות של הזמנה טלפונית? לא ידוע לי. אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
תודה
איך אפשר להגיע מירושלים לסניף של בית שמש?

• הוסף לסימניות
417 418 419
לרדת בהר טוב ללכת רבע שעה

415 446 437
לרדת בצומת שמשון ללכת 8 דקות

• הוסף לסימניות
או לרדת בבית שמש ולנסוע עם קו פנימי מבית שמש לאיקאה (13?)

• הוסף לסימניות
השעות שלהם הם ככה
כל יום מ8 או 9 עד 7
בחמישי עד 10
ובמוצ"ש סגורר!!!!!

• הוסף לסימניות
איך הולך שם עכשיו
?

• הוסף לסימניות
מפוצץ ממש ממש
יש מכסה של כמות אנשים שיכולה להיות בפנים כל פעם, והתורות משתרכים בחוץ בתקווה שמישהו יצא מהחנות...
לקחת בחשבון הרבה זמן וסבלנות..

• הוסף לסימניות
מפוצץ ממש ממש
יש מכסה של כמות אנשים שיכולה להיות בפנים כל פעם, והתורות משתרכים בחוץ בתקווה שמישהו יצא מהחנות...
לקחת בחשבון הרבה זמן וסבלנות..
אני לא יודע לגבי איזה סניף כתבת, הייתי אתמול בסניף קרית אתא אחה"צ לא היה שום תור ולא פיצוץ היה מלא בפנים אבל הכל כרגיל (חוץ מהמסעדה כמובן)

• הוסף לסימניות
אני הייתי בנתניה
אני חושבת שכל סניפי המרכז מפוצצים, לפי המהירות שהמלאי אוזל בהם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה