כללי איקון פרוג

• הוסף לסימניות
יש דרך לעשות את הסמל של פרוג בצורה אמיתית יותר, בלי הרקע הלבן, כמו איקון אמיתי?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 133.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
דווקא מענין אותי כיצד עושים לאתר פרוג כזה קיצור דרך.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את זה בצורה חובבנית ביותר (ולכן שאלתי אם למישהו יש רעיון יותר מקצועי) - סגרתי את התמונה ל-BMP ובקיצור דרך שעל שולחן עבודה עשיתי שינוי סמל.
עדיין לא ניסיתי את התוכנה של קול - מן הסתם זו תוכנה שיוצרת אייקונים מתמונות, אני אנסה את זה בל"נ אחרי פסח. בכל אופן תודה רבה לקול.

• הוסף לסימניות
אם אתה מתכוון לשאול שהרי כל תמונה היא מרובעת אז איך נעשה אייקון בצורת עיגול,
אולי האיקון מבוסס על תמונה בפורמט PNG שבשונה מJPG או BMP קולט שקיפויות בפוטושופ ולא ממיר אותם לצבע לבן.

• הוסף לסימניות
מקארתור, ניסיתי אכן בפורמט PNG אך המחשב לא קיבל את האיקון - שם לי הודעת שגיאה שהקובץ "אינו מכיל סמלים", כלשונו. (גם בJPG לא קיבל ולכן שמרתי כ BMP)

• הוסף לסימניות
ICO, בדומה ל-PNG, תומך בשקיפות. BMP אינו תומך.
Windows תומך בסמלי ICO ו-BMP.
אפשר להתחכם ולשנות סיומת מ-BMP ל-ICO, אבל זה לא יפתור את השקיפות כמובן.
אידך זיל גמור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה