כללי איקונים של תוכנות אדובי

• הוסף לסימניות
אני זקוקה בדחיפות לאייקונים של התוכנות פוטושופ, אילוס' ואינדי'. היות ואני עם רגל אחת בחוץ אין לי אפשרות לחפש או לעשות צילומסך. מי שיוכל לעזור לי ולהעלות את זה- יבורך וישולם שכרו מן השמים.

נ.ב. איפה מוצאים את זה בתיקיות בכונן C???

• הוסף לסימניות
איקונים

בבקשה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 6.9 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
אדובי ואילוסטרייטור
(האמת שזה לא מסובך לבנות לבד)

קבצים מצורפים

• AI.ai
    KB 718.6 · צפיות: 15
  • AI.gif
    KB 6.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תודה לכל אחת שטרחה והביאה אייקונים, שה' ישלם שכרכן.

(לפעמים הסיבוך הגדול זה הזמן :()

• הוסף לסימניות
Graphic וישראלה, על סמך מה שהבאתן המשכתי לבנות את יתר האייקונים. להלן התוצאות:

קבצים מצורפים

• KB 62.5 · צפיות: 12
  • 83769.ai
    1.1 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
האייקונים שהבאתי: האילוסטרייטור CS2 (הפרח)- מאדובי עצמם (איני זוכרת אם מהאתר או מ-אודות)

שני האחרים - בניתי על-סמך צילומי מסך.

להלן צילום מסך של אייקונים מקוריים. תוכלי לראות שהאייקונים שלך אינם מדוייקים.

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 6.4 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אכן, את צודקת. אבל המטרה שלי היא לחלוטין לא הדיוק, ובשבילי- מה שהבאת, ובעקבות זה מה שאני עשיתי- היה מצוין ומעלה. חוץ מזה, שלחתי לך משהו באישי.

מה שכן, איפה מוצאים את האייקונים בתיקיות ההתקנה? אמורים להיות גם קבצי תמונה, בנוסף לקובץ האייקון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה