איקיאה-חלפים

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקנות באיקיאה חלפים למוצרים שלהם?
במקרה שלי, עמודון אמבטיה שרגליו נשברו.

• הוסף לסימניות
אם החלקים נמכרים בנפרד אז אפשר , ואם לא צריך לגשת לשרות לקוחות לפעמים יש להם חלקים ממוצרים שנפגמו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוני רז;1450366:
אם החלקים נמכרים בנפרד אז אפשר , ואם לא צריך לגשת לשרות לקוחות לפעמים יש להם חלקים ממוצרים שנפגמו

מה הכוונה נמכרים בנפרד? במקרה שלי, עמודון/סולם לאמבטיה.
חייבים להגיע למקום כדי לראות אם יש חלפים?

• הוסף לסימניות
תסתגלי בחשבונית האם שילמת על הרגלים בנפרד אם כן אז ניתן לקנות אותם לבד ואם לא תתקשרי לשירות לקוחות ותדברי איתם הם יגידו לך אם יש להם

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
מכירים את הכסא אוכל שלהם?
מומלץ?

• הוסף לסימניות
מומלץ.
אבל לא מתקפל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרימית;1450420:
קופצת על האשכול
מכירים את הכסא אוכל שלהם?
מומלץ?

כן, הוא מורכב מ-4 רגלים וכיסא ומשטח (יחד).
קל להרכבה ולפירוק.

• הוסף לסימניות
מבחינה פרקטית.
הוא לבן-לא נורא??
גם לא מתקפל...
בכל זאת שווה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרימית;1450434:
מבחינה פרקטית.
הוא לבן-לא נורא??
גם לא מתקפל...
בכל זאת שווה?

אני מאוד מרוצה ממנו, מתנקה מהר - קל להכניס לאמבטיה ולשטוף.
מה שאני מאוד אוהבת שבגילאים גדולים יותר שהם רוצים להיות קרובים לשולחן אני מפרקת את המגש ומכניסה אותו כמו כיסה לשולחן מאוד נוח.

• הוסף לסימניות
מכירים מישהו שיכול להביא לי לירושלים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה