שיתוף מקודם איראניום - הסיפור שמעולם לא סופר, על האיום הגדול של דורנו

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כמה זמן ההקרנה? ומאיזה גיל זה מתאים? נשמח להזמין לארוע של מפגש משפחתי.

• הוסף לסימניות
1753978065359.png

נשמח לשמוע פרטים

• הוסף לסימניות
אז יאללה, בואו תאפיינו
איך אתם מגדירים את הסרט הזה?
חברה שלי מארגנת נופש משפחתי מבררת איתי את הנושא
איך זה לגברים? יש אקשן? היא צריכה שכל הצדדים יצאו מבסוטים :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תעשו אפשרות צפיה במחיר ריאלי יותר לצפיה חד פעמית דרך דפדפן
להבנתי הדלה זה אמור להיות חיזוק באמונה לציבור ורבים רבים ישמחו לצפות בזה בביתם
כמובן בתשלום אך כמדומני שבבין הזמנים זה שמח רבים וישמור מצפיה בסרטים אחרים כמו שכתבו כאן

• הוסף לסימניות
אם צפיתם האיראנים,
אתם כותבים המלצה פה באשכול
שנכנסים להגדלה על הקרנה קבוצתית.

כמו שכתוב:
צפה בקובץ המצורף 2032701
טוב, אז אני הראשונה, אני רוצה להיכנס להגרלה, מעתיקה את ההמלצה שלי:
אחרי שראיתי את איראניום, באמת קלטתי איזה נס היה, ולא שאני בנאדם שלא שומע ולא רואה מה קורה, אבל הרב מראה שם פשוט את הניסים ומסביר שזה מביא אותך להרגיש שאנחנו חיים פה בנס!!!

• הוסף לסימניות
@ניצחה הרוח אין מילים
ראיתי את זה בשבוע שעבר הייתי צריכה להתפלל חזק שאוכל לקנות כרטיס וכנראה הקב"'ה החליט שאני חייבת לראות
הפיצוץ שהיה באולם רק הראה כמה אנשים בטוחים שזה מחזק....
האמת שאת רוב התיעודים והסרטונים החיצוניים שהיו הכרתי אבל פתאום לראות אותם מהזוית שבה הציג אותה הרב משנה את המודעות ואת ההסתכלות על המלחמה הזו
פעם ראשונה שהבנתי ברור מה זה מעז יצא מתוק בצורה הכי ברורה ומוחשית שיכולה להיות
ההשוואה לבלק ובלעם הביאה זוית מעניינת שעד היום לא חשבתי עליה
יצאתי חסרת מילים נפעמת כולי
תודה רבה לכם על חויה חד פעמית משנת חיים!!!!
עריכה: כמובן שאשמח להכנס להגרלה....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קודם כל- ראיתי את אירניום, מדהים, זה פתאום לראות את הניסים בעינים.... אמונה מוחשית ממש!
ממש לזכות את הרבים, חובת צפיה!
אשמח מאד להכנס להגרלה.

מי שראה את "ושבו בנים" - וגם את "אירניום", מה אתם אומרים? מה עדיף
ליום גיבוש לגברים שבמשפחה (מבר מצוה ועד שיבה...)

• הוסף לסימניות
הבאנו את ההקרנה לקהל של נשים וצעירות, סומכים על התכניות של הרב הידועות במיוחדותן, ואכן היה מיוחד במינו, מרגש ביותר לקבל פרספקטיבה הסטורית ולראות בחוש את יד ד' בארועים העולמיים, אהבתי מאוד את רשות הניסים (המיסים:)
אשמח להכנס להגרלה (0556755622)

• הוסף לסימניות
אז יאללה, בואו תאפיינו
איך אתם מגדירים את הסרט הזה?
חברה שלי מארגנת נופש משפחתי מבררת איתי את הנושא
איך זה לגברים? יש אקשן? היא צריכה שכל הצדדים יצאו מבסוטים :)
הי, מקפיצה שוב את השאלה שלי אשמח לתגובות. תודה לכולכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה