- הוסף לסימניות
www.door.org.il
מי לא מכיר את יענקי שישא...אני מכיר אישית את היוזם של המיזם האדיר הזה
הוא מבקש ממי שיכול לפרסם את זה בכל הקבוצות
בלי לפקפק במיזם חשוב ומבורך כל כך אבל בכל זאת, זה שאדם יסמן ווי בשאלון ברשת קצת מפחיד אותי, מי ערב לזה שמדובר באדם שראוי להכניס אותו אלי הבייתה עם ילדים? למרות שהוא סימן *חרדי*אוכל כשרהיוזם הוא חרדי
אבל זה מדבר לכולם
כמובן שכל אחד בוחר את סוג האירוח
תיכנס ותראה אפשר לבחור את סוג האורחים
וגם האורחים יכולים לבחור את סוג המארח
כנסו שווה ....
נכון אבל איך עושים את זה בפועל? תגיע משפחה עם מזוודות אלי לדלת ואני יגיד "סליחה אתם לא מתאימים לי" או לבקש מהם פגישה במקום ניטראלי? לא סתם זה נכתב, יש לי במשפחה שהסכימו לארח וזה נגמר לא הכי נעים לכל הצדדים, ראוי לחשוב גם על זה כי זה פתוח לכל הציבור.אפשר לבקש לראות מקודם את המארחים / מתארחים
באתר יש את האפשרות לבקש...נכון אבל איך עושים את זה בפועל? תגיע משפחה עם מזוודות אלי לדלת ואני יגיד "סליחה אתם לא מתאימים לי" או לבקש מהם פגישה במקום ניטראלי? לא סתם זה נכתב, יש לי במשפחה שהסכימו לארח וזה נגמר לא הכי נעים לכל הצדדים, ראוי לחשוב גם על זה כי זה פתוח לכל הציבור.
נכון אבל איך עושים את זה בפועל? תגיע משפחה עם מזוודות אלי לדלת ואני יגיד "סליחה אתם לא מתאימים לי" או לבקש מהם פגישה במקום ניטראלי? לא סתם זה נכתב, יש לי במשפחה שהסכימו לארח וזה נגמר לא הכי נעים לכל הצדדים, ראוי לחשוב גם על זה כי זה פתוח לכל הציבור.
תגידי זה עדין עובד האתר או שזה היה רק בחודשי המלחמה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים