אירועים במזג אויר

• הוסף לסימניות
לצלמים בדר"כ אין ברירה, יוצאים לחתונה בחמישי הקרוב למרות שלפי התחזית, החזרה הביתה לא תתאפשר ... לעומתם לצלמות יש אפשרות להתחלף. הצלמת שאיתה קבעתי מגיעה מאיזור ירושלים כשהאירוע במרכז, היא ביטלה, ובנס מצאתי צלמת אחרת מאיזור המרכז שביטלה לצלם בירושלים. מבירור קצר שעשיתי מסתבר שיהיו הרבה כאלה בתאריך כמו ר"ח אדר. מציע לבצע חילופים על צלמות ועוזרים בין המרכז וירושלים ולחסוך הרבה סבל לכולם :)
אוכל לתווך בפרטי בין הפורום לקבוצות נוספות.
צפה בקובץ המצורף 227747

• הוסף לסימניות
אני מצלם בעז"ה בירושלים בחמישי..
לחזור למרכז בלילה אין סיכוי לפי התחזיות כרגע, אני מקוה שבשישי בצהריים אצליח.
אשתי כבר יודעת שיתכן והיא תהיה לבד עם הילדות בשבת הקרובה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1531868:

יהיה בסדר בעז"ה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1531868:

תיקח אותם איתך, שיהנו מהשלג.

• הוסף לסימניות
אני גם יהיה בירושלים. אין לי מושג מה יהיה.. זורם עם החיים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1531930:
תיקח אותם איתך, שיהנו מהשלג.

כשהאוטו שלי עמוס בציוד, נשאר בקושי מקום אחד לעוזר צלם, לא משהו בשביל לקחת משפחה לשבת...

• הוסף לסימניות
גם אני בירושלים מחר ובעלי והילדים יודעים שאולי יהיו לבד בשבת,
סלטים הכנתי עכשיו,בישולים מחר בבוקר לפני שאצא מהבית.
לא עלה בדעתי לבטל,אני כזאת שלוקחת אחריות ומתאמצת לבצע את תפקידי גם כשקשה.

אני מקוה לא לעוף שורת מדרגות בדרך לאולם,יש לי כבר נסיון מהשלג הקודם:eek:
יהיה חויה מתקנת:)

הנה חתן כלה מהשלג האחרון רק זוג כזה אפשרי לעלות לפורום:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה