נכתב ע"י אסתר;1054531:ואם כבר, אולי מישהו יודע לומר למה בירושלים ובחיפה ובמקומות נוספים, העירייה נותנת אירועים בחינם ואילו בבני ברק זה רק 'מסובסד' ע"י העירייה?
![]()
נכתב ע"י sara100;1054623:באשדוד מקבלים חינם רק....
כינים.....
נכתב ע"י אסתר;1054531:ואם כבר, אולי מישהו יודע לומר למה בירושלים ובחיפה ובמקומות נוספים, העירייה נותנת אירועים בחינם ואילו בבני ברק זה רק 'מסובסד' ע"י העירייה?
![]()
נכתב ע"י noas;1054528:האם מישהו יודע אם חייבים לרכוש כרטיסים מראש לכל האירועים ?
או שאפשר לבוא להקרנות של סרטים והצגות ולקנות כרטיסים בכניסה?
תודה
נכתב ע"י רותי ה;1054725:קניתי כרטיסים לבני פארק לילדים
בעלי הלך לעירייה להביא את הכרטיסים הוא שמע שגם המבוגרים המלויים צריכים כרטיסים.
נשמע הגיוני???
מה אני ישלם עוד 40 ש"ח כדי שאני ובעלי נוכל לעמוד עם הילדים בתור לרכבת או למזרון קפיצים??
משהו היה שם כבר?
אשמח לשמוע איך זה הולך שם.
נכתב ע"י תמר;1054739:היית פעם בקיפצובה?בית חלומותי? ועוד,
בכל המקומות גם מלויים צריכים לשלם, הרי מוכרחים להגביל את מספר המשתתפים ואין זה משנה אם זה מלוים או משתתתפים בפעילות.
נכתב ע"י רותי ה;1054745:לא הייתי!
כולה ארוע של עיריית בני ברק.
זה לא איזה פארק לבילוי משפחתי.
בטח אפילו כיסא לשבת או איזה חתיכת משטח לנוח אני לא ימצא.
הייתי פעם בקרית ספר כשהיה משהו דומה ואף אחד לא ביקש כסף מההורים.
חשבתי שעיריית בני ברק "עם הפנים לתושבים" ולא לכיסים שלהם.![]()
היו לאחרונה הרבה הופעות ותכניות בחינם מטעם העיריה - למגוון גילאים, בכל מיני שכונות בירושלים. נראה לי שכל זה היה קשור לספריות.נכתב ע"י סטאזרית;1054619:בתור ירושלמית - אשמח לשמוע: מה בדיוק מקבלים בחינם מהעיריה?????
(למיטב ידיעתי - כלום...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים