- הוסף לסימניות
זה מטעם ועד העובדיםבנק הוא עסק פרטי ויכולים לצפר את העובדים במה שרוצים
העירייה ותקציביה שייכים לציבור
אם יש תקציב של תרבות וכדומה ומשתמשים בו כדי לצ'פר את עובדי העירייה זה עוול
זה מטעם ועד העובדיםבנק הוא עסק פרטי ויכולים לצפר את העובדים במה שרוצים
העירייה ותקציביה שייכים לציבור
אם יש תקציב של תרבות וכדומה ומשתמשים בו כדי לצ'פר את עובדי העירייה זה עוול
זה היה ברור, לא?איפה האשכול הקודם? נמחק???
דוברות העיריה כנראה עובדת ברצינות...איפה האשכול הקודם? נמחק???
בפארק מים + מתקנים נכנסים ביום אחד אלפי אנשים.מישהי כתבה פה שנה שעברה תחשיב הגיוני ביותר
5 אוטובוסים לטיול לצפון כמה מקומות זה? 250. איך זה נראה לך אמור להספיק לתושבי בני ברק שהם עד כמה שידוע לי 250000 נפש. ברור שתוך רגע זה יגמר.
וכן על זו הדרך.
מאיזה קופה מממנים את זה?זה מטעם ועד העובדים
שנה שעברה נתנו לעובדי עיריה לרכוש כרטיסים ברכישה מוקדמת ללא הגבלה
לתושבים נשאר קמצוץ שלא התחיל לענות על הביקוש
אם העיריה רוצה לפנק את עובדיה שתערוך להם אירועים
אבל שלא תפרסם כאילו זה ארועים לכלל התושבים
מידיעה
מה שעובדי עירייה נרשמו היו תאריכים נפרדים לגמרי ממה שפורסם בחוברת הכללית
תאריכים שראש העיר פתח במיוחד לעובדי עירייה
כשלעובדי בנקים, קופ"ח וכדו' יש הטבות מיוחדות את יכולה להבין? אותו דבר לעובדי עירייה, לגטימי לגמרי
עליך אני לא שואלת כי אני יודעת.אני תומכת בהקצאת כרטיסים נורמלית ומספקת.
לא 1700 כרטיסים לכל נשות העיר
ולא שום פדיחות מהסוג הזה.
הגיוני בהתחשב שעובדי העיריה קונים להם ולמשפחתם ולחבריהם וכו....ואני הבנתי שמחר נפתחת ההרשמה
אבל כבר כל הכרטיסיפ נגמרו??????
האם זה נכון?
תפסיקו לקטר ותתחילו להתלונן
ומה נעשה אנחנו???
שעדיין לא קבלנו את החוברת???
שוב פעם נפסיד ועד שנקבל כבר לא יהיו מקומות בחצי מהאירועים???
תושבי קרית הרצוג/פרדס כץ, מי שיש לו קשרים בעיריה, צריך ללכת לשם ולהפוך שולחנות.
אנחנו ניסינו שנה אחת ולא הלך, עדיין קבלנו באיחור של כמה ימים, אנחנו החצר האחורית של העיר הזאת למרות שאנחנו משלמים ארנונה כמו כולם!!! (וגם יותר, יש לי דודה ברמת אלחנן שהאזור שלה בארנונה נקרא אזור ג' ואילו פרדס כץ נקראת אזור ב', אבסורד, לא?)
איפה?אבל התלוננתם?
תפסיקו לקטר ותתחילו להתלונן,
נציג פניות הציבוראיפה?
למי להתקשר?
(מילא אם רה"ע היה כעת בבית, הייתי מוציאה את הראש מהחלון...
אבל רה"ע נסע לאירופה...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים