שיתוף - לביקורת אירוע חטיפה. (שימו לב, זה שיתוף לביקורת! לא חדשות ח"ו!)

• הוסף לסימניות
השארתי אותו ללא השגחה לכמה שניות בודדות. ההתרגשות למראהו של שלוימה ידידי הותיק השכיחה ממני את האחריות.
"מה שלומך? מה לומד? פגשתי את השווער שלך לאחרונה"- השלמנו פערים במהירות. הסתובבתי לשניה, זרקתי מבט וקפאתי: הוא לא היה שם.
מרחק כמה מטרים, ראיתי גבר אוחז בו, חותר ליציאה.
צרחתי. הצליל המבועת שלי נבלע, איש מלבדי לא שמע אותו. שלוימה נעלם ושדה הראיה שלי נמלא לבושי שחורים.
התעשתתי, ניסיתי לרוץ אחריו, אך אחד מהם מחץ את ידי לשלו וזעק משפט קצר. לא שמעתי, כמובן. כתפי התעגלו באבל, תחושת אשמה שאשא כל חיי: לא הייתי שם להגן עליו.
ראיתי את אותו גבר מתקרב ליצחֶק שעיין בספרון כלשהו, שניה אח"כ הוא נשא את ראשו: "מה- נתי!"
לבוש שחורים מיהר אליו, לחץ את ידיו בעוצמה ולחש באזניו דבר מה שגרם לו להשתתק בהשלמה. לא אשכח את המבט שראיתי בעיניו.
החוטף המשיך בדרכו ליציאה והספיק להניח בעגלה גם את שאר בשרו של אברך צעיר שהתעסק ארוכות בפלאפון, עיוור למתרחש.

נעורתי פתאום מקפאוני, במאמץ אדירים שלפתי את ידי מאחיזתו הכואבת של הגברתן השחור ומיהרתי אחר החוטף.
פילסתי את דרכי בדחיפות בינות למאות הבבואות הזהות.
הגעתי עד אליו, הנחתי יד נחושה על כתפו.
"שב, גבר", קולו של המלצר גבר ללא קושי על התזמורת, "עוד מעט נביא קינוח".

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ניסיתי את כוחי בכתיבת שיתוף בסגנון אחר מכל מה שניסיתי אי פעם.
בעצמי לא החלטתי עדיין מה דעתי בנוגע אליו.
תעזרו לי?
כמו תמיד רוצה לשמוע ביקורת,
אבל בכנות בבקשה,
שלא אעשה לעצמי בושות שוב. 😉

• הוסף לסימניות
טוב, זה לא שאני טובה בכתיבת פאנצ'ים, ככה שאין לי טיפים לתת, אבל לי אישית הפאנץ' בקטע לא 'התפוצץ' סיימתי את הקריאה בלי להבין עדיין מה הסיפור, ולקח לי שניה או שתיים לפאנח את מה שקרה שם, ואז קראתי שוב בנסיון לקלוט, ואז שמתי לב לכמה רמזים כמו 'שאר בשרו' וכדו'. מניחה שלכותבים כמו @שועל ספרות. ו @איש המילה הכתובה יהיה יותר מה להחכים אותך בנושא, אבל אני בטוחה שתשתפשפי ככול שתכתבי יותר בסגנון הזה, בושות זה לא, כולנו כאן כדי ללמוד ולקבל ביקורת, תמשיכי בטוחה שזה יצליח בסוף!

• הוסף לסימניות
טוב, זה לא שאני טובה בכתיבת פאנצ'ים, ככה שאין לי טיפים לתת, אבל לי אישית הפאנץ' בקטע לא 'התפוצץ' סיימתי את הקריאה בלי להבין עדיין מה הסיפור, ולקח לי שניה או שתיים לפאנח את מה שקרה שם, ואז קראתי שוב בנסיון לקלוט, ואז שמתי לב לכמה רמזים כמו 'שאר בשרו' וכדו'. מניחה שלכותבים כמו @שועל ספרות. ו @איש המילה הכתובה יהיה יותר מה להחכים אותך בנושא, אבל אני בטוחה שתשתפשפי ככול שתכתבי יותר בסגנון הזה, בושות זה לא, כולנו כאן כדי ללמוד ולקבל ביקורת, תמשיכי בטוחה שזה יצליח בסוף!
מעריכה את הכנות, את ההשקעה ואת האומץ:).
אני אנסה להבהיר את שורת המחץ? או שזה כוסות רוח למת?
וכנראה שהדו משמעויות קצת מעורפלות מדי, כי בעקרון כל משפט כאן הוא דו משמעי...
אני בטוחה שתשתפשפי ככול שתכתבי יותר בסגנון הזה, בושות זה לא, כולנו כאן כדי ללמוד ולקבל ביקורת, תמשיכי בטוחה שזה יצליח בסוף!
תודה על העידוד!
התקבעתי על סגנון מסוים ואני רוצה לנסות את מזלי בסגנונות נוספים. ילך- ילך. לא ילך? יזחל.

• הוסף לסימניות
זה קטע מצוין. לא ניחשתי בכלל. (טוב, אני כמעט ואף פעם לא מצליחה לנחש :rolleyes:)
בשורה של הפאנץ הכל התבהר לי, חוץ מכמה דברים שבשבילם אני אצטרך לקרוא שוב.
אבל ממש נהניתי מהקטע הזה.
תמשיכי לכתוב, לא משנה באיזה ז'אנר. אוהבים את השיתופים שלך!

• הוסף לסימניות
אני אנסה להבהיר את שורת המחץ? או שזה כוסות רוח למת?
אולי טיפה להקדים רמזים על המיקום? בכל זאת אולם חתונות... אבל לא בטוח שהעצות שלי הן נכונות, אני באמת לא חזקה בפאנצ'ים, אז קחי את זה בערבון מוגבל...😉

• הוסף לסימניות
הגעתי עד אליו, הנחתי יד נחושה על כתפו. "שב, גבר", קולו של המלצר גבר ללא קושי על התזמורת, "עוד מעט נביא קינוח".
תקפיצי את המלל של המלצר לשורה הבאה. לדעתי שורת המחץ כך תהיה ברורה יותר (בהתחלה חשבתי שהגוף המדבר אומר שב)

• הוסף לסימניות
גאוני!
בשורה האחרונה קלטתי את הפאנץ', ואז חזרתי אחורה כדי להנות שוב מדו המשמעויות והרמזים אותם לא קלטתי לפני כן.
לא יודעת לתת לך טיפים מקצועיים לשדרוג, רק להגיד שזה ממש מיוחד שיצאת מאזור הנוחות שלך.

• הוסף לסימניות
תודה @תמרוז!
אולי טיפה להקדים רמזים על המיקום? בכל זאת אולם חתונות...
התלבטתי על זה. לטובת החתונה רציתי למקם את ההתרחשות, אבל לטובת החלום בלהות העדפתי להשאיר את העמימות... מה את אומרת?
תקפיצי את המלל של המלצר לשורה הבאה. לדעתי שורת המחץ כך תהיה ברורה יותר (בהתחלה חשבתי שהגוף המדבר אומר שב)
בוצע. תודה לך!
תודה גם לך @צביה ר.. מחקרים טוענים שהשינויים האלו יוצרים קשרים חדשים במח, שזה חיובי סה"כ...

• הוסף לסימניות
בקריאה שנייה נהניתי מכל מילה!
בקריאה ראשונה לקח לי מדי הרבה זמן להבין.
אבל הכיוון משובח בהחלט!!
מחכים לעוד!
תודה דודה! למדתי מהתגובה שלך דבר או שניים. לא בקשר לקטע הזה, בכלל.
ולא יהיו עוד בקרוב, לא לפני שאני אבין את הקונספט של טורי הומור...
זה יפה שלוקח זמן להבין. הבעיה שלא לכולם יש סבלנות להתעמק
זה יפה שהיתה לכם הסבלנות לקרוא ולפדבק...
נכון, הטור הזה כבד מכדי להיות קליל.

תודה!

• הוסף לסימניות
הכישרון הזה להעיר על ה"טעון שיפור" בצורה כזאת מכבדת ונעימה. זה מיוחד!
ואגב, אני ממש מעריכה שהוספת בכותרת את הסוגריים.
חסכת מכמה לבבות ליפול לרגע...
בהתחלה באמת קראתי לזה אירוע חטיפה, אבל כשזה הופיע על המסך אפילו אני בעצמי נבהלתי לרגע...
באמת נס שקלטתי בזמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה