דרוש מידע אירלן- מישהו שמע? ניסה?

• הוסף לסימניות
האם יש מישהו ששמע או ניסה את השיטה הזו?
זה האתר שלהם.- http://www.irlen.co.il/
תודה מראש

• הוסף לסימניות
הלכתי עם הבן שלי לאבחון, היה נראה כמו קשקוש בלבוש, לא רציני בכלל, ובטח שלא מקצועי. ועוד יותר מזה- היא נתנה לי הערכה והכל וזהו, היתה אמורה להתקשר חזרה, להצשיך את הטיפול ו-נאדה!

• הוסף לסימניות
@pinati אני ניסיתי בעצמי.
לי אישית מאד עזר. גם אני חשבתי שזה קשקוש בלבוש אבל מאד עזר..
אם זה לילד, קחו בחשבון שמלבד העזרה זה יכול לגרום לו לשוני ולסיבה להצקות חברתיות...
אבל לאחר כחצי שנה עד שנה הצבע ירד ודהה
והם לא נתנו אחריות...
כסף לעשות חדש וכוחות לעשות את זה כבר לא היה לי...
אבל לפעמים אני מצטער על כך...

• הוסף לסימניות
האתר חסום לי...
וממש מסקרן אותי על מה מדובר פה :rolleyes::eek:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מכירה,
רק שמעתי מאשת מקצוע גדולה ומומחית (אם תרצי, אכתוב לך באישי) שהשיטה עזרה לכמה מטופלים שלה.

• הוסף לסימניות
לא מכירה,
רק שמעתי מאשת מקצוע גדולה ומומחית (אם תרצי, אכתוב לך באישי) שהשיטה עזרה לכמה מטופלים שלה.
אשמח לשמוע
@pinati אני ניסיתי בעצמי.
לי אישית מאד עזר. גם אני חשבתי שזה קשקוש בלבוש אבל מאד עזר..
אם זה לילד, קחו בחשבון שמלבד העזרה זה יכול לגרום לו לשוני ולסיבה להצקות חברתיות...
אבל לאחר כחצי שנה עד שנה הצבע ירד ודהה
והם לא נתנו אחריות...
כסף לעשות חדש וכוחות לעשות את זה כבר לא היה לי...
אבל לפעמים אני מצטער על כך...
ניסתם גם את השקפים או רק המשקפיים?
ודבר שני, לילד עם קושי בקריאה, איך אפשר לסמוך על ההתאמה שהיא באמת נכונה? הרי בתחילת האבחון ודאי יהיה עם יותר כח לשתף פעולה..
לגבי חברה- ב"ה אין לא בכלל בעיות.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע

ודבר שני, לילד עם קושי בקריאה, איך אפשר לסמוך על ההתאמה שהיא באמת נכונה? הרי בתחילת האבחון ודאי יהיה עם יותר כח לשתף פעולה..
מה עשיתם עד היום עד שהגעתם לאירלן?
הייתם אצל רופא עיניים מומחה ממש?
בדקתם תפקודי עיניים אצל אופטמטריסט התפתחותי?
למה חשבתם שהבעיה היא אירלן?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע

ניסיתי שקפים ואחר כך משקיפים,

• הוסף לסימניות
כן ברור.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עברתי אצל שלומביץ ולדרמן.
שיטת אירלן עוזרת לקשב והריכוז בקריאה צריך לאבחן האם הבעיה היא הקריאה או הריכוז בקריאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה