אתה עושה משהו מעניני על וירוסים וקורונה וכו' וכו'ואולי גם את זה:
תודה![]()
Premium Vector | Chemical glassware, laboratory.
Download this Premium Vector about Chemical glassware, laboratory., and discover more than 15 Million Professional Graphic Resources on Freepikwww.freepik.com
אולי תשלח לי את מה ששולמיתת שלחה לך?ואולי גם את זה:
תודה![]()
Premium Vector | Chemical glassware, laboratory.
Download this Premium Vector about Chemical glassware, laboratory., and discover more than 15 Million Professional Graphic Resources on Freepikwww.freepik.com
משהו אחראתה עושה משהו מעניני על וירוסים וקורונה וכו' וכו'![]()
כמה דקות זה אצלךאולי תשלח לי את מה ששולמיתת שלחה לך?
לא הגיעמשהו אחר
כמה דקות זה אצלך
נעלם לי המייללא הגיע
אני זורם עם זהנראה לי צריך לפתות תת פורום להורדות מפריפיק פרימיום ושות'![]()
שולחתשבוע טוב!
יש למישהו אפשרות לעזור לי?
זקוקה לתמונה הזאת מפריפיק פרמיום:
לכתובת מייל![]()
Premium Vector | Recipe card with rustic branches and feather watercolor
Download this Premium Vector about Recipe card with rustic branches and feather watercolor, and discover more than 15 Million Professional Graphic Resources on Freepikwww.freepik.com
freepik536אין לכתוב כתובת מייל
@שילת ועקנין ??
תודה רבה!
חשבתי גםאני זורם עם זה
אבל לא רק פריפיק, גם שאטרסטוק, אדובי סטוק וכו'...
multimediatls03#וכו'נעלם לי המייל
מה הכתובת?
עדיין חסוםהקישור לג'מבו נפתח בנטפרי
עדיין צריכים?אשמח מאוד אם מישהו יוכל להוריד לי מפרפיק (לא הצלחתי לפתוח נושא חדש). תודה.
1. https://www.freepik.com/premium-psd/matte-chips-bag-mockup_7079476.htm
2.https://www.freepik.com/premium-psd/chocolate-bar-packaging-mockup_8710011.htm
3. https://www.freepik.com/premium-psd/water-bottle-mockup_9347770.htm
ולשלוח לכאן: multimediatls03 שטורדל וכו'
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים