מידע שימושי אישור מעבר לבעלי תפילה ובעלי תוקע

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני פשוט מנסה להבין איך אני מוציאה אישור בלי מספר עמותה.
בעלי חזן כבר שנים במנין שהוא רק לחגים, אבל אין להם עמותה רשמית.
תוכל לעזור לי במייל chaiawwאין לכתוב כתובת מייל
תודה רבה
לא צריך עמותה רשמית...

• הוסף לסימניות
ומה עושה מי שלא מטלטל? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
במשרד לשירותי דת מבהירים: הגשת בקשות לאישורי מעבר לחזנים ובעלי תקיעה יתקבלו עד השעה 16:00 היום יום ד' כז אלול תש"פ (16.9.20)
האישורים יהיו בתוקף רק לאחר אישור התקנות.
בנוגע לתוקפם של האישורים ליום כיפור נוציא הודעה מסודרת.
חוצפה! זה לא היה כתוב מראש!!!

• הוסף לסימניות
אני שלחתי למייל קצת אחרי 4 קבלתי הודעה אוטומטית
Delivery has failed to these recipients or groups:

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

Your message couldn't be delivered because you don't have permission to send to this recipient. Ask the recipient's email admin to grant you permission and then try again.

• הוסף לסימניות
מי שקיבל אישור ויכול לשלוח לי דוגמה למייל או לווטסאפ אודה לו מאוד.

• הוסף לסימניות
נכון. יותר מזה , היה מצויין שניתן עד יום חמישי בשעה 12:00
לדעתי, תשלחו כעת למייל, בתוספת המכתב המצ"ב, ותציינו שהסתמכתם על הנתונים הנ"ל.

1600271345954.png

• הוסף לסימניות
בשביל הטענות האלו יש את פניות הציבור...לדעתי אם ישלחו להם הרבה פניות הם יאריכו את ההרשמה
מניסיון הם מתייחסים לפניות....

• הוסף לסימניות
ברצינות, יש עוד דרך להשיג את האישור הזה?

• הוסף לסימניות
איזה מעצבן לכתוב כזה בלבול, באתר מצד אחד, ובטופס הנחיות מצד שני:

1600271527478.png

1600271565717.png

לך תבנה מדינה...
אולי הוא יוכל עזור:
מישהו רוצה לראיין אותו מוזמן:

1600271491827.png

• הוסף לסימניות
מצורף כתובת דוא"ל של מא עודד פלוס שחתום על התקנות, אולי כדאי לשלוח טענות גם לשם:
  • מנהל הכללי
  • עודד פלוס
  • דואר אלקטרוני OdedP # dat.gov.il
  • טלפון02-5311170/1
  • פקס02-6535469

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה