אישור ניהול ספרים

• הוסף לסימניות
לפני חודש פתחתי עוסק פטור.
כשבודקים באתר של מס הכנסה רואים שאין לי אישור ניהול ספרים.
גם רואה החשבון וגם הפקידה של מ"ה שדיברתי איתה אמרו לי שזה לא מונע ממני לקבל תשלום ולהוציא קבלות, אבל בפועל- יש שני בתי ספר שעבדתי איתם, ובשניהם הנה"ח טוענים בתוקף שהם לא יכולים לשלם לי.
(לא מפריע לי שינכו לי 30% מס אם זאת הבעיה. אני יכולה לחכות להחזר אחרי הגשת הדו"ח)
מישהו יודע מה קורה עם זה בפועל?
תודה

• הוסף לסימניות
לדעתי לפני שאתה מספק שירות למוסד, תעדכן אותם מראש שאתה עוסק פטור ואתה לא יכול להוציא חשבוניות מס, רק קבלות.
ככה לא יהיה לך בעיות אח"כ עם התשלום כשהם יגלו שהם לא יכולים לקבל החזר מע"מ.

• הוסף לסימניות
ממליצה להעביר לרו"ח את כל העבודה בניירת, במס הכנסה ומסתעפיו.
ולהתמקד בעבודה בלבד.
רואה החשבון מטפל בעניין, אבל זה לוקח זמן (שלח שאילתא וטרם ענו לו), ובסוף אני עומדת מול הלקוחות, ואחד הלקוחות צריך לסיים בדחיפות עם התשלום, לכן ניסיתי פה את מזלי...
בכל מקרה- תודה על העצה.

• הוסף לסימניות
רואה החשבון מטפל בעניין, אבל זה לוקח זמן (שלח שאילתא וטרם ענו לו), ובסוף אני עומדת מול הלקוחות, ואחד הלקוחות צריך לסיים בדחיפות עם התשלום, לכן ניסיתי פה את מזלי...
בכל מקרה- תודה על העצה.
תמיד כשביקשתי ללקוחות שלי, לקח לא יותר מיום וחצי,
תבקש הקטנה או ביטול של ניכוי מס במקור, וממילא תקבל אישור ניהול ספרים.

• הוסף לסימניות
לדעתי לפני שאתה מספק שירות למוסד, תעדכן אותם מראש שאתה עוסק פטור ואתה לא יכול להוציא חשבוניות מס, רק קבלות.
ככה לא יהיה לך בעיות אח"כ עם התשלום כשהם יגלו שהם לא יכולים לקבל החזר מע"מ.
עוסק פטור אכן מוציא רק קבלות, רק לגבי אישור ניכוי מס במקור זה צריכים לבקש בפעם הראשונה זה לא אוטומטי.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים.
מתברר שבסוף כן עובדים שם במ"ה.
קיבלתי אישור ניהול ספרים + פטור ממס במקור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה