בקשה אישור פקיד שומה לפיצויים

• הוסף לסימניות
אני צריך להביא טופס כזה בשביל למשוך פיצויים אשמח לקבל הסבר כיצד ומאיפה אני מקבל את הטופס המדובר

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח פניה מהאיזור האישי
או ללכת לפקיד שומה

• הוסף לסימניות
היום זה אמור להיות דיגיטלי עם טופס 161 החדש.
העובד ממלא את הטופס ואמור להתקבל אישור, אם לא לפנות כמו שכתבו קודם במערכת פניות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
היום זה אמור להיות דיגיטלי עם טופס 161 החדש.
העובד ממלא את הטופס ואמור להתקבל אישור, אם לא לפנות כמו שכתבו קודם במערכת פניות
בהצלחה
יש לי כבר טופס 161 שלחתי אותו לפנסיה הם ביקשו ממני גם אישור פקיד שומה
אז צריך לשלוח את הטופס 161 גם לפקיד שומה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואיך שולחים לפקיד שומה?
לא מצליח לאתר שום פרטים על התהליך..

• הוסף לסימניות
סליחה שאני עולה על האשכול

אישור תושבות מס
איפה אני מוציאה?
ממי מבקשת?

• הוסף לסימניות
יש לי כבר טופס 161 שלחתי אותו לפנסיה הם ביקשו ממני גם אישור פקיד שומה
אז צריך לשלוח את הטופס 161 גם לפקיד שומה?
לפנסיה מספיק לשלוח אישור פקיד שומה ואין צורך גם בטופס 161.
אם סכום הפיצוים עובר את תקרת הסכום הפטור ממס, מומלץ מאוד לפנות קודם לפקיד שומה כי יש סיכויים גדולים לקבל פטור ממס על הכל.
אני אישית הצלחתי להוציא מהם פטור ממס על כל הסכום כולל על הסכום שבעיקרון חייב במס.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא אישור תושבות ליישוב מזכה
אלא אישור שאני תושבת ישראל
(אני אמורה לקבל סכום כסף מחברה בחו"ל וצריכה להביא להם אישור תושבות ומס וחשבונית)
השאלה איפה מוציאה את האישור תושבות הזה ובמה מדובר?
זה לא אישוא שיורד אוטמטי,
צריך לבקש מרשות המסים
נסי דרך מפ"ל או האזור האישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה