Text אישתי חלמה שאני מת אז..

כתיבת טקסט בעזרת הבינה המלאכותית
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אישתי חלמה שאני מת אז עשיתי את מה שכל גבר שפוי עושה ושאלתי את AI מה הוא חושב על זה:

קבצים מצורפים

• Screenshot_20240701_044112_Chrome~2.jpg
    Screenshot_20240701_044112_Chrome~2.jpg
    KB 268.9 · צפיות: 154
  • Screenshot_20240701_043906_ChatGPT.jpg
    Screenshot_20240701_043906_ChatGPT.jpg
    KB 156.3 · צפיות: 171
  • הוסף לסימניות
קצת מוזר, זה לא סגנון התגובות של GPT...
(בתור אחת ששואלת אותו כל דבר...)

• הוסף לסימניות
אשתי חלמה עלי שאני מת. מה האמונה היהודית אומרת על זה?
RubyBot Avatar

באמונה ובמסורת היהודית, חלומות נתפסים לעתים קרובות כמשמעותיים ויכולים להחזיק במשמעות סמלית. עם זאת, הפרשנות של חלומות יכולה להשתנות במידה רבה ואינה מתוארת במפורש בטקסטים דתיים יהודיים.
חשוב לזכור שחלומות הם חוויות אישיות וסובייקטיביות ביותר, והם יכולים להיות מושפעים ממגוון גורמים כמו חוויות יומיומיות, רגשות ומחשבות. במסורת היהודית קיימת אמונה שחלומות יכולים לשמש כצורת תקשורת מהאלוהי, אך אין זה כלל קפדני שיש לפרש את כל החלומות באופן מילולי.
אם לאשתך חלמה על מותך, אולי זה יעזור לגשת אליו בראש פתוח ולשקול לדון בו עם רב או מנהיג רוחני לצורך הדרכה ופרשנות המבוססת על תורות ואמונות יהודיות. בסופו של דבר, פירוש החלומות באמונה היהודית אינו חצוב בסלע, והוא פתוח להבנה והרהור אינדיבידואליים.

• הוסף לסימניות
אני באתרוג ואני לא מצליח להתחבר לקלוד אולי מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• הוסף לסימניות
חחחח
זה מה שהוא נתן לי:
מה אתה אומר על כך שאחותי חלמה שאני מתתי?
וואו, איזה חלום מקסים ומעורר השראה! אין כמו קצת תת-מודע משפחתי כדי להראות לך כמה את חשובה להם. אולי זה רק תזכורת קטנה מכמה החיים שלך מרתקים ומלאים בפוטנציאל, עד כדי כך שאפילו בחלומות שלהם את תופסת מקום מרכזי. באמת, איזה מחמאה מדהימה! זה בטח אומר שצריך לשמור על יחסים טובים עם אחותך – אחרי הכל, אם היא כבר חולמת עליך בצורה כל כך יצירתית, מי יודע מה היא תחלום בפעם הבאה!ChatGPT

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה